RADO | Výnimočný 4i dom v Limbachu na kopci

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
390 m
2
Plocha pozemku:  
1000 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Pezinok
Limbach
pred 27 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 6 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Tak veľa ľudí by tu túžilo bývať a tak málo nehnuteľností sa v Limbachu predáva. Ale domov ako je tento je ako šafránu. Teda je jeden...

Peter z RADO Reality Group Vám exkluzívne prináša tento výnimočný s citom a vkusom zariadený 4i dom.

Dom sa nachádza nad Limbachom na konci slepej ulice.

Z domu a záhrady vyžaruje ticho, pokoj a všetko čo po ťažkom dni v práci potrebujete. Dom je dizajnovo a striedmo zariadený bez akýchkoľvek zbytočností. V dome nenájdete žiadny vizuálny neporiadok a to vám zaručí, že vás nič nebude vyrušovať od kľudu a relaxu.

Celý objekt vnímajme ako ostrov mieru, oázu pokoja v tejto uponáhľanej a tak trochu šialenej dobe.

DOM:

Dom je postavený v miernom svahu, ale na rovinatom pozemku a pozostáva z troch podlaží. Celý dom by sme mohli rozdeliť na tri časti: dennú, nočnú a relaxačnú.

Denná časť je na prízemí domu a dominantou tohoto podlažia je krásna presvetlená obývacia izba s galériou na poschodí s oknami cez dve poschodia. Obývačka je prepojená s kuchyňou s východom na terasu. Ako môžete vidieť na fotkách, túto kuchyňu budete milovať, buď vy alebo vaša gazdiná.

Na prízemí sa nachádza ešte jedna izba s východom na terasu s krásnym výhľadom na Limbach a na okolitú prírodu.

Prvé poschodie domu je určené iba pre vás a vaše súkromie. Spálňa s balkónom je prepojená s toaletou a kúpelňou s vaňou a sprchovacím kútom. Na poschodí na nachádza ešte jedna miestnosť, ktorá môže byť ako ďalšia spálňa alebo detská izba.

Suteréne domu nájdeme relaxačnú miestnosť so saunou, sprchou, solárkom a lehátkami na krátke zdriemnutie po ,,únavnom" saunovaní.

V suteréne je aj vchod do garáže s prístreškom na ďalšie autá. Nájdeme tu aj práčovňu s ďalším sprchovacím kútom kde sa môžete umyť po práci na záhrade, aby ste si do domu nenanosili špinu zo záhrady.

Malá ochutnávka domu:

https://youtu.be/GG01rwKBlKU?feature=shared

ZÁHRADA:

Dokonalé súkromie a oddych vám zabezpečí geniálne naprojektovaná záhrada a zeleň okolo celého domu. Nie je to len o oddychu, ale aj o zábave a grilovaní. Na "nádvorí" sa nachádza veľký prístrešok s kompletne zariadenou kuchyňou, grilom a pohodlným sedením pre vás a vašich hostí. Ak si chcete len opiecť slaninku je tu zeleňou skryté ohnisko.

A kde si vychutnať kávu alebo pohár vína? Ďalšie dve terasy sú na to ako stvorené a jedna z nich je pri vonkajšom nerezovom bazéne.

Len tak sedieť, pozerať do japonskej záhrady a počúvať spev vody z neďalekej fontány. Toto všetko vám ponúka okolie domu.

Je nemožné do textu tohto inzerátu dostať atmosféru a energiu, ktorou táto výnimočná nehnuteľnosť dýcha a ani sa mi to nepodarilo.

Tento dom musíte vidieť, precítiť, zažiť!

Kontakt na zodpovedného makléra:

Peter Dobiáš

+421 917 095 918

dobias@radoreality.sk

Uvedená cena je konečná pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie kúpnych zmlúv, hypotekárne poradenstvo, uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdanie nehnuteľnosti a prepis energií cez preberací protokol, pomoc pri podaní daňového priznania k dani za nehnuteľnosť.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: RADO | Výnimočný 4i dom v Limbachu na kopci

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.