4 izbový moderný poschodový rodinný dom s bazénom a saunou, pozemok 877m2, úžitková plocha 1

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
877 m
2
Plocha pozemku:  
877 m
2
okres Zvolen
Lukavica
pred 59 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 24 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Skôr ako si pozriete foto-dokumentáciu, skopírujte si tento link a pozrite si virtuálnu obhliadku: https://my.matterport.com/show/?m=JBGsTVsYn39

video obhliadku: https://youtu.be/13QKgTlH6AU

TUreality Vám ponúka 4 izbový, moderný, poschodový rodinný dom s bazénom a saunou v malej dedinke Lukavica, len 17 min od Banskej Bystrice a 15 min od Zvolena. Pozemok má výmeru 877m2, zastavaná plocha 216m2, úžitková plocha 165m2.

Kolaudácia domu prebehla v roku 2011, dom má energetický certifikát A - pasívny dom. Solárne panely s foto-voltaikou, tepelné čerpadlo, podlahové kúrenie, klimatizácia a keramická dlažba na prízemí, dom napojený na verejný vodovod, verejná kanalizácia. Dispozícia domu pozostáva z priestrannej obývačky s kuchynskou linkou, krbom, komorou a východom na terasu. Na prízemí sú ďalšie 2 samostatné izby, toaleta a samostatná kúpeľňa so sprchovým kútom. Ďalej na prízemí sa ešte nachádza technická miestnosť s prechodom do dvoj garáže - suchou nohou z auta do domu. Na 1 poschodí je položená plávajúca podlaha a nachádza sa tu malá pracovňa, toaleta, samostatná kúpeľňa s vírivkou a veľká spálňa so šatníkom. Na poschodí sa nachádzajú dve terasy, jedna s možnosťou prístavby ďalšej izby. Krásna upravená záhrada s trávnikom a okrasnými kríkmi + krytý samočistiaci bazén s ohrevom a solinátorom, záhradný domček s prístreškom s detským ihriskom, mini lezeckou stenou a saunou Vás čaká na rovinatom pozemku v absolútnom kľude a tichu. Celý pozemok je oplotený, tiché prostredie, pod lesom. Okrem dvoj garáže priamo v dome je ešte samostatná tretia garáž. Rodinný dom sa predáva s komplet vybavením a nábytkom, stačí sa už len nasťahovať. Energetický certifikát v hodnote "A". Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na t.č. +421 41 3217800, prípadne mailom na pillar@tureality.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina

Na mape: 4 izbový moderný poschodový rodinný dom s bazénom a saunou, pozemok 877m2, úžitková plocha 1

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.