Dom so štyrmi apartmánmi, Makov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
270 m
2
Plocha pozemku:  
2330 m
2
okres Čadca
Makov
pred 74 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 50 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj dom so štyrmi samostatnými apartmánmi s pozemkom o výmere 1238 m2 alebo až 2330 m2 a samostatnou stavbou letnej kuchyne s grilom v obci Makov. Dva apartmány na prízemí sú o podlahových výmerách 50,9m2 a dva apartmány na poschodí o výmere 53,25m2. Ide o čistú podlahovú plochu apartmánov bez plochy veľkých vykurovaných suterénnych priestorov s prípravou na saunu, ktoré sú vo výmerách 16 – 18m2 (jeden ku každému apartmánu).

Tri apartmány sú kompletne vybavené, jeden je v štádiu holobyt.

Dva apartmány na prízemí sú vykurované plynovým kotlom s teplovodným kúrením, zariadený apartmán na poschodí má elektrický elektródový kotol. Dispozične obsahujú zariadenú obývaciu izbu s kuchynským kútom s linkou so spotrebičmi, spálňu, a priestrannú kúpeľňu s WC a chodbu.

Apartmány sú vybavené kvalitným nábytkom, v dvoch prízemných je televízor (SKY LINK). Dom má alarm, každý apartmán má bezpečnostné dvere, prípravu na krb na pevné palivo. Kuchynská linka v 3 apartmánoch je plne vybavená riadom a bežnými potrebami na varenie. Apartmány sú vhodné na rekreáciu 4-6 osôb, alebo na celoročné bývanie pre 2-4 osoby.

Apartmánový dom je napojený na všetky siete: elektrickú prípojku, plynovú prípojku, vodovod a je odkanalizovaný cez čističku odpadových vôd. Samotný dom je murovaný, zateplený po kompletnej rekonštrukcii a realizovanej prístavbe kolaudovanej v roku 2013.

Letná kuchyňa má okrem vonkajšieho posedenia s grilom aj vnútorný priestor na varenie na piecke na pevné palivo v prípade nepriaznivého počasia. Pozemok pri dome tvorí z 80 percent slnečná udržiavaná rovná lúka vhodná pre športové využitie alebo výbeh pre psíkov.

Nehnuteľnosti sa nachádzajú v chránenej krajinnej oblasti, kúsok od miestneho hipo-centra a sú pohodlne dostupné smerom na SKI Makov po asfaltovej ceste. Parkovane pre 2 autá pre každý apartmán je v cene. Pár metrov od domu sa nachádzajú 2 mohutné chránené lipy u Beloni. Lokalita a nadštandardne vybavené apartmány s letnou kuchynkou v nadmorskej výške 630 m sú predurčené na pohodovú letnú aj zimnú rekreáciu, team buildingy, cyklo-turistiku, hubárčenie, bežkovanie. Ponúka sa využitie blízkeho hipo centra pre jazdu na koňoch, stravovanie je možné napríklad v penzióne Stará fara, do 15 km od Makova sú viaceré možnosti wellness vyžitia a v zime okrem najbližšieho SKI Makov je možné využívať aj niekoľko ďalších lyžiarskych stredísk na slovenskej aj českej strane Beskýd.

Krátke video môžete pozrieť tu: https://youtu.be/rlU2DOa7a08

V prípade záujmu je možné zabezpečiť služby správcu.

Nehnuteľnosť sa predáva bez tiarch a je kúpou voľná. Hlavná stavba je na liste vlastníctva vedená ako rodinný dom, pri financovaní je možné využiť napríklad klasický hypotekárny úver.

Vhodné pre:

- rodinné rekreácie, letné i zimné

- sezónne bývanie - dlhšie pobyty

- teambuildingy, rekreácie pre zamestnancov alebo pre vedenie spoločnosti

- komerčné vyťažovanie

 Výhody:

Zateplené, úsporné, zabezpečené, ekologické.

Vybavené, pripravené na okamžité užívanie.

Dostupné celoročne, 20 km z diaľnice, exit Bytča

Kľudné miesto, krásna príroda, do civilizácie kúsok.

Dostatočne veľký pozemok, parkovanie pre min. 10  áut.

Nehnuteľnosti sú bez tiarch, možnosť hypoúveru.

Ponúkame služby správcu, kosenie, upratovanie 

starosť o posteľnú bielizeň, prevádzku čističky apod.

Každý apartmán má podružný merač na elektrinu a vodu.

Cena domu je 370.000,-Eur. Ide o konečnú cenu, bez ďalších poplatkov a  s kompletným právnym a hypotekárnym servisom. Kontakt: Ľubomír Matlovič, matlovic@maximreal.sk, tel.: 0948 676 848

Prečo kúpiť tento dom?

- Výborná poloha v známej lokalite s viacerými možnosťami jej využitia – a to celoročne

- Ideálny pre milovníkov prírody, koní, turistiky a cykloturistiky, hubárčenia a zimných športov.

- Vyhotovenie a usporiadanie domu ponúka možnosť výhodnej investície aj pre firmy, ktoré vedia takto zamestnancom ponúkať atraktívny benefit a zaujímavo úročiť investíciu do nehnuteľnosti v rastúcom segmente rekreačných nehnuteľností

Prečo kupovať nehnuteľnosť prostredníctvom realitnej kancelárie Maxim Real?

- Cena nehnuteľnosti je pre Vás konečná- neplatíte žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti.

- Okrem bezplatného právneho servisu, spracovania kúpno-predajných zmlúv, spracovania návrhu na vklad do katastra, hradíme tiež poplatky za podanie návrhu na vklad do katastra, správne poplatky za výpis z listu vlastníctva a poplatky za podpisy na kúpnych zmluvách.

- K dispozícii je Vám hypotekárny špecialista, ktorý pohodlne zariadi Vašu hypotéku a vo väčšine prípadov dojednáva výhodnejšie podmienky, ako keď si klient hypotéku vybavuje sám. Jeho služby sú pre Vás zdarma a navyše máte v tomto prípade aj znalecký posudok zdarma.

- Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne, list vlastníctva znejúci na Vaše meno Vám osobne doručíme.

 Kontakt: Ľubomír Matlovič, matlovic@maximreal.sk, tel.: 0948 676 848

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Čistička
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
4+
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220/380V
Terasa:
áno

Na mape: Dom so štyrmi apartmánmi, Makov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.