NA PREDAJ - 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM - MALÁ MAČA

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
130 m
2
Plocha pozemku:  
907 m
2
okres Galanta
Malá Mača
pred 44 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 30 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Leaders & Partners s.r.o. Vám ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom, ktorý leží na 907 m2 pozemku. Celková podlahová plocha domu je cca 130 m2 a zahŕňa 4 obytné izby, kuchyňu, 2 chodby, kúpeľňu s WC, kotolňu, podzemnú pivnicu a komoru. Elektroinštalácia prešla čiastočnou rekonštrukciou, kúrenie(ústredné) je zabezpečené pomocou automatického kotla na čierne uhlie(ekohrášok), prípadne pelety, ale tak isto sa v ňom dá kúriť aj drevom. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler.

Dom bol postavený v 1960 rokoch. Interiér prešiel rekonštrukciou cca pred 10 rokmi. Boli vymenené okná, exteriérové dvere, interiérové dvere, podlahy, znížené a zateplené stropy, kuchynská linka so spotrebičmi(vstavaná rúra, sklo-keramická doska, umývačka riadu, digestor). Dom je takisto zateplený aj zvonku a bola urobená aj fasáda. K domu prislúcha aj veľká garáž o rozmeroch 3,5 x 7,3 metra a dielňa, pod ktorou sa nachádza septik. V obci sa plánuje vybudovať kanalizácia v najbližších rokoch. Na pozemku sa nachádza aj studňa s úžitkovou vodou a hospodárska budova(vhodná ako sklad na pelety, drevo, záhradkárske náradie, atď).

Pozemok je rozdelený na oddychovú časť(dvor pri dome) a úžitkovú záhradu. Na zadnej hranici pozemku je bránka, ktorou sa dá dostať priamo na obecné námestie, kde sú lavičky, preliezky pre deti a workoutové stroje.

Výhody: Je to tichá slepá ulička, minimálny hluk a prejazd áut.

Obec Malá Mača je vzdialená 2km od Sládkovičova, 10km od Galanty a Serede(10 minút), 17km od Trnavy(20 minút), 37km od Bratislavy(35 minút) a 40km od Nitry(30 minút). V obci sa nachádza škôlka, potraviny, pohostinstvo. Všetko potrebné sa dá ale vybaviť v Sládkovičove, kde sa nachádza aj železničná stanica(cca 4,5km od domu) s dobrým vlakovým spojením do Bratislavy.

V cene nehnuteľnosti je zahrnutá provízia pre RK a kompletný právny servis - od vyhotovenia kúpnych zmlúv až po protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti vyhotovenia zmluvnej dokumentácie k prevodu nehnuteľnosti (kúpna zmluva, návrh na vklad do katastra nehnuteľností).

Krásny, kvalitne zrekonštruovaný 4 izbový dom čaká na nového majiteľa, neváhajte a dohodnite si osobnú obhliadku s partnerom predaja - Erika Zádoriová, 0944 292 722

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno

Na mape: NA PREDAJ - 4 IZBOVÝ RODINNÝ DOM - MALÁ MAČA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.