PREDAJ - Krásny rodinný dom s modernou rekonštrukciou navrhnutou interiérovým dizajnérom - Mal

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
187 m
2
Plocha pozemku:  
1079 m
2
okres Turčianske Teplice
Malý Čepčín
pred 21 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj moderne zrekonštruovaný rodinný dom navrhnutý interiérovým dizajnérom, inšpirovaný talianskými prvkami. Rodinný dom sa nachádza v malebnej obci Malý Čepčín, vzdialený od mesta Martin iba 15 min cesty autom. K rodinnému domu s rozlohou 187,6 m2 prináleží priestranný pozemok s rozlohou 1079 m2, ktorý ponúka príjemné prostredie plné zelene s dostatkom súkromia na rodinné posedenia a grilovanie. Na pozemku sa nachádza praktický záhradný domček so samostatným vchodom. Na záhrade sa nachádza studňa. Dispozičné riešenie domu je navrhnuté s prihliadnutím na zachovanie vzdušného priestranného efektu s maximálnym využitím priestoru. Prízemie rodinného domu je tvorené vstupnou halou, technickou miestnosťou, kúpeľňou s wc, obývačkou, kuchyňou s jedálenským kútom a špajzou, spálňou so samostatným šatníkom, hosťovskou miestnosťou. Otvoreným schodiskom sa prichádza na poschodie, kde sa nachádza podsvietená knižnica, salónik, obývateľná miestnosť v pôvodnom stave a podkrovné priestory. Rodinný dom je čiastočne podpivničený. Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom s radiátormi a zároveň je možné kúriť pevným palivom. Kanalizácia nie je v obci zavedená, k domu je žumpa. 

V pešej dostupnosti rodinného domu sa nachádza vlaková stanica a autobusová zastávka. V obci sa nachádzajú potraviny. Neďaleko obce Malý Čepčín sa nachádza vyhľadávané kúpeľné mesto Turčianske teplice.

Cena 236.900 € (cena zahŕňa kompletný právny servis a poradenstvo, vypracovanie návrhu na vklad do katastra, garanciu bezpečného prevodu nehnuteľnosti a kúpnej ceny). Predaj tejto nehnuteľnosti sprostredkuje Reality ASTORIA, s.r.o., M. R. Štefánika 10, Martin.

KONTAKT: tel.č. 0907 031 661 astoria@astoria.sk.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Internet:
áno

Na mape: PREDAJ - Krásny rodinný dom s modernou rekonštrukciou navrhnutou interiérovým dizajnérom - Mal

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.