Dom s čarovnou atmosférou v Harmónii k okamžitému nasťahovaniu.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
237 m
2
Plocha pozemku:  
1083 m
2
Počet izieb:  
5-izbový dom
okres Pezinok
Modra
pred 71 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 62 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám unikátnu nehnuteľnosť s jedinečným charakterom a pozitívnou atmosférou v atraktívnej lokalite Modra-Harmónia v okrese Pezinok.

Lokalita:

Tichá a obľúbená turistická lokalita Harmónia sa nachádza len 5 min. autom od historického mesta Modra. Mesto Modra ponúka kompletnú občiansku vybavenosť. Organizujú sa tu mnohé kultúrne podujatia a vínne cesty.

Tzv. Malá Okružná ulica, kde sa nehnuteľnosť nachádza, je tichá slepá ulica, kde je verejné osvetlenie, v zime je udržiavaná a je ľahko dostupná autom.

Dom:

Rodinný dom bol postavený pred 4 rokmi na ploche 115 m2. Je z 2/3 podpivničený, má priestranné prízemie a jedno nadzemné podlažie, každé o veľkosti 92m2 obytnej plochy.

V suteréne (53m2) sa nachádzajú tri miestnosti: sklad (pingpongáreň), technická miestnosť, komora a schodisko na prízemie.

Na prízemí sa do domu vstupuje chodbou do obytného priestoru, kde sa spája kuchyňa s jedálňou a obývacím priestorom (spolu 45m2) orientovaným na juh s východným aj západným oknom. Má dva východy na južný balkón a zároveň na spodnú terasu. Zimný komfort tu dopĺňa podlahové vykurovanie a akumulačná pec. Na prízemí je aj samostatná miestnosť (13m2), ktorá môže slúžiť ako pracovňa, prípadne hosťovská miestnosť. Súčasťou prízemia je toaleta, oddelená kúpeľňa a vstup do pivnice. Na poschodie vedie svetlé javorové schodisko. Nachádzajú sa tu 3 veľké spálne (každá takmer 18m2) a jedna menšia pracovňa, ktorá sa dá využiť aj ako šatník (4m2). Taktiež je tu veľká kúpeľňa (6,5m2), kde je okrem sprchového kúta aj moderná kameninová vaňa.

Záhrada:

Veľký pozemok o výmere 1083 m2 má štvorcový tvar. Polovica terénu bola upravená do vzhľadných terás. Pri dome sa týči vysoká 120 ročná jedľa, ktorá vytvára okrem príjemného prostredia aj mikroklímu, svieži vzduch a počas horúcich letných mesiacov vítaný tieň. V záhrade dominujú okrasné kamene, je tu vytvorený suchý potok s papradím, aromatické bylinkové záhony. Bolo vysadených viacero stromov, celý pozemok je starostlivo upravený a vzhľadný za každého ročného obdobia.

Parkovanie:

Parkovanie je možné v garáži s automatickou elektrickou bránou, kde sa nachádza 1 miesto, alebo je možné parkovať v prístrešku, kde sú ďalšie 2 parkovacie miesta.

Výhody:

Majiteľka si vytvárala vlastné bývanie z najkvalitnejších materiálov so zmyslom pre detail. Vďaka solárnym panelom a akumulačnej peci v obývacom priestore sú náklady na prevádzku domu nízke. Pozemok disponuje aj veľkou zbernou nádobou na dažďovú vodu.

Ak hľadáte pokoj v prírode so zdravým vzduchom a zároveň nechcete byť ďaleko od "civilizácie", toto je to miesto, ktoré sa Vám bude páčiť.

V zastúpení klienta Vám ponúkame túto nehnuteľnosť, ktorá si vzhľadom na vysokú kvalitu bývania zaslúži Vašu pozornosť.

Cena: 565.000,- Eur aj s províziou pre RK.

Využite služby spoľahlivej realitnej kancelárie, ktorá je na trhu už viac ako 20 rokov! Ponúkame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami: homestaging, interiérové poradenstvo, služby architekta, služby znalca, hypotekárneho poradcu a právnika. Využite komplexné služby v oblasti realít! Bližšie informácie nájdete aj na našej web stránke www.kluc.sk, mail: info@kluc.sk, tel: 0911 522 610

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.