PREDAJ RODINNÝ DOM S POZEMKOM 900 M2 MORAVANY NAD VÁHOM

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
900 m
2
okres Piešťany
Moravany nad Váhom
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

videoobhliadka: youtube.com/watch?v=TOz87x8s7E4

178769 - Len 3 km od kúpeľného mesta Piešťany v centre obce Moravany nad Váhom ponúkame na predaj samostatne stojaci rodinný dom s pozemkom o výmere 900 m². 

Dom je situovaný v centrálnej časti obce na rohu hlavnej a vedľajšej ulice, pozemok je slnečný a rozprestiera na slnečnom, rovinatom oplotenom pozemku o výmere 900 m2. Dom je samostatne stojaci, čiastočne podpivničený s valbovou strechou.  

Pôvodná predná časť domu bola postavená približne v r. 1920 z nepálenej tehly, pričom obvodové múry hr. 45 cm boli neskôr obmurované kantovkou. Novšia zadná časť domu bola pristavená približne v r. 1970 z pálenej tehly hr. 45 cm a priečky hr. 15 cm a tiež murovaná garáž ako prístavba. 

Dispozične pozostáva v prízemí z chodby, obývacej izby, kuchyne, špajze, dvoch spální, jedálne, pracovne, kúpeľne, WC a schodiska do podkrovia, v suteréne z letnej kuchynky, kúpeľne a vinárne. Podkrovie je momentálne využívané len ako odkladací priestor.

Zastavaná plocha domu je 133 m2, úžitková plocha domu na prízemí je cca 100 m2. Dom je po čiastočnej rekonštrukcii z r. 2008 až 2010, okná sú plastové s izolačným dvojsklom v imitácii dreva, vchodové dvere plastové, nová strešná krytina BRAMAC na pôvodnom krove, palachové stropy v prednej časti sú znížené sadrokartónovou konštrukciou so zateplením a s bodovým osvetlením, v zadnej novšej časti sú stropy keramické s miako vložkami, podlahy sú v izbách drevené a bambusové parkety, v ostatných miestnostiach je keramická dlažba. Celý dom je vykurovaný plynovým kotlom zn. LEIBER umiestneným v kotolni a liatinovými radiátormi. Dom  je suchý, odizolovaný injektážou proti vlhkosti, bez zjavných statických porúch. V dome sú zavedené všetky IS: elektrina 220/380V, plyn, mestský vodovod a žumpa. Obecná kanalizácia je privedená na pozemok. Pred domom je malá predzáhradka, za domom je udržiavaná ovocná záhrada s množstvom ovocných stromov s vlastnou narážanou studňou. Parkovanie je možné na pozemku vo dvore, v garáži alebo pred domom. K nehnuteľnosti vedie asfaltová prístupová cesta. Oplotenie je realizované od hlavnej cesty múrom a od susedov betónovými stĺpikmi s pletivom.

Obec Moravany nad Váhom je obcou s kompletne vybudovanou infraštruktúrou. Obec má úplný rozvod plynu, vody a kanalizačnú sieť. Je tu základná škola so školským areálom, materská škola, potraviny, cukráreň, kultúrny dom, obecná knižnica, ambulancia praktického lekára pre dospelých, futbalový štadión, dom seniorov, autobusová stanica, stavebniny. V súčasnosti žije v obci cca 2500 obyvateľov.

CENA: 220 000 € + dohoda

Treba vidieť!

Viac informácií Vám radi poskytneme na telefónnom čísle 0905 436 650 alebo mailovej adrese moravcik@vasereality.sk 

Právny servis je zdarma. 

V cene nehnuteľnosti je:

- kompletný servis spojený s ponukou, predajom, prevodom nehnuteľnosti,

- vyhotovenie kúpnej zmluvy a návrhu na vklad kúpnej zmluvy

- uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností

- uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve

- poradenstvo / vybavenie financovania

- poistné poradenstvo / vybavenie poistenia

Spolupracujeme so všetkými bankami a stavebnými sporiteľňami na Slovensku.

Viac nehnuteľností nájdete na vasereality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Internet:
áno
Telefónna linka:
áno

Na mape: PREDAJ RODINNÝ DOM S POZEMKOM 900 M2 MORAVANY NAD VÁHOM

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.