Kontaktné údaje

Domy pre ľudí s.r.o.

Zahradnícka 51

821 08 Bratislava

Meno:
Ľuboš Michalík
Telefón:
+421911960004
Mobil:
+421903374550
E-mail:
ID ponuky:
802272

MOST PRI BA - 3i RD so samostatnou pivnicou o výmere 164m2

180 000
Plocha:  
134 m
2
Plocha pozemku:  
537 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Senec
Most pri Bratislave
pred 30 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 10 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne ponúkame na predaj zaujímavý samostatne stojaci prízemný rodinný dom v obci Most pri Bratislave. Rodinný dom je napojený na všetky IS a nachádza sa na rožnom pozemku na Poľnej ulici. Je v pôvodnom stave pripravený na realizáciu podľa vlastných predstáv. Veľkou výhodou je obrovská samostatná pivnica s výťahom, ktorá v minulosti slúžila na pestovanie hlivy a šampiónov. V súčasnosti je nevyužívaná a po úpravách vie slúžiť ako: dieľňa, garáže, úložný priestor, autoservis, stolárska dielňa, výroba a pod.

HLAVNÉ VÝHODY:

- VÝBORNÁ LOKALITA

- ROŽNÝ POZEMOK

- OBROVSKÁ PIVNICA - VIAC AKO 160M2

- MOŽNOSŤ ROZŠÍRENIA

- VŠETKY IS

DISPOZÍCIA:

Dom je riešený ako 3 izbový so samostatnou kuchyňou. Výmera jednotlivých miestnosti: Predsieň 7,6 m2 • Izba: 20,9 m2 • Kuchyňa 16,22 m2 • Kúpeľňa 10,45 m2 • Obývacia izba: 26,75 m2 • Izba 25,75 m2, spolu úžitková plocha: 107, 67 m2 + 164m2 pivnica. Dom je čiastočne podpivničený - v tejto časti sa nachádza technické zázemie domu - plynový kotol, zásobník vody. Samostatným vstupom sa zo záhrady vieme dostať do podzemnej pivnice, kde sa nachádzajú 4 miestnosti (do pivnice je zavedené elektrina, voda a výťah). Technologické zázemie pivnice vyžaduje kompletnú rekonštrukciu.

Dom je vyhotovený z panelových prefabrikátov, má podlahové vykurovanie + v 2 miestnostiach klimatizáciu, okná sú pôvodné drevené.

LOKALITA

Nacháza sa v centre obce Most pri Bratislave, umiestnený na rožnom pozemku ohraničený ulicami Poľná a Športová. V blízkom okolí (v pešej dostupnosti) sa nachádza materská aj základná škola, obecný úrad, pošta, kostol, reštaurácie. Autobusová zástavka sa nachádza len par minút chôdze od domu. Napriek svojej výbornej polohe v rámci obce sa dom nachádza v tichej uličke.

VYUŽITIE:

Dom sa nachádza v pôvodnom stave. V súčasnej dobe vyžaduje kompletnú rekonštrukciu - po rekonštrukcii - je možné upraviť dom aj na 4 izbový, prípadne pristavať alebo prestavať. Nakoľko sa pozemok nachádza v centralnej časti obce je možné využiť aj na podnikateľské účely.

POZEMOK:

Dom sa nachádza na oplotenom rožnom pozemku s rozmermi približne 27x22m. Dom je napojená na všetky IS (voda, elektrina, plyn, kanalizácia), je situovaný na hranici pozemku a vďaka svojmu umiestneniu je pozemok o výmere 537m2 výborne využiteľný. Na pozemku sa nachádza aj vydláždená terasa - časť ako prístup k rodinnému domu, časť na parkovanie. Na záhradu je vyvedená elektrina aj voda.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 100€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Potrebná väčšia rekonštrukcia
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: MOST PRI BA - 3i RD so samostatnou pivnicou o výmere 164m2

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.