Na predaj rodinný dom na polosamote....

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
130 m
2
Plocha pozemku:  
2651 m
2
okres Lučenec
Mučín
pred 51 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 34 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Túžite po bývaní v prírode s rozľahlým pozemkom alebo po víkendovom domčeku "mimo civilizácie"? Táto ponuka je vhodná pre Vás... Poschodový rodinný dom na polosamote v obci Telka, v katastrálnom území Mučín Vás zaujme svojou polohou na kopci pri lese na pozemku o výmere 2651m2, kde je naozaj len pár susedov na okolí, ktorí sú voči sebe nápomocní v rôznych situáciach. A navyše aj s vínnou pivničkou.

Nehnuteľnosť je v zachovalom, pôvodnom stave avšak vyžaduje rekonštrukciu. Prízemie aj prvé poschodie je dispozične rovnako riešené a to takto: 2 izby, kuchyňa, kúpeľna, toaleta, špajza. Nie je síce podpivničený, ale povala je plne využiteľná.

Na pozemku sa okrem domu nachádzajú prístavby využiteľné či už ako letná kuchynka alebo na náradie, údiarnička, suché WC. Pred domom je záhrada, menší vinič, a za domom ovocný sad. Nehnuteľnosť je pripojená na elektrickú sieť, odpad je riešený žumpou a voda je z vlastnej studne.

Obec je od okresného mesta Lučenec vzdialená len 12km.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Na predaj rodinný dom na polosamote....

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.