TIMA Real ponúka na predaj novostavbu domu - Bungalov

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m
2
Plocha pozemku:  
1020 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Myjava
Myjava
pred 6 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TIMA Real ponúka na predaj novostavbu 3 izbového BUNGALOVU so záhradou v obci Poriadie, v príjemnej tichej časti mimo hlavnej cesty.

Postavený je na pozemku o rozlohe 1020 m2, zastavaná plocha a nádvorie 115 m2.

Prízemný rodinný dom je postavený z Ytongu ( s hrúbkou 45 cm ). Na vonkajších stenách sú termoizolačné omietky. Okná sú plastové - trojskLo. Strecha je sedlová s keramickou škridlou - Tondach Bolero. V podkroví je možné si urobiť ďalší priestor na bývanie. Kúrenie je vlastné podlahové - infra + krb na tuhé palivo. Novostavba je pripojená na mestský vodovod. Bungalov má vlastnú žumpu o objeme 12 m3. Elektrina v dome je 230 / 400V. Energetická trieda domu A1.

Dispozičné riešenie domu:

vstupná predsieň, WC, centrálna chodba s ktorej sa dá vojsť do WC s kúpeľňou, kde sa nachádza sprchovací kút a práčka, vstup do dvoch spální a obývačky s kuchyňou. Z každej izby sa dá vyjsť von do záhrady. V centrálnej chodbe sú výsuvné schody na povalu. Obývacia izba je spojená s kuchyňou a nachádza sa v nej krb na tuhé palivo. V celom dome je podlahové kúrenie. Obytná časť domu má 90 m2 + podkrovie 90 m2.

Náklady na bývanie do 100,-€.

Ku domu prislúcha záhrada o rozlohe 1020 m2.

Prístupová cesta ku domu je asfaltová.

HLADÁME HOTOVOSTNÉHO KLIENTA.

Neváhajte nás kontaktovať - obhliadky možné 7 dní v týždni.

Naša spoločnosť pôsobí na trhu od roku 2004. Poskytujeme služby v oblasti sprostredkovania kúpy, predaja a prenájmu všetkých typov nehnuteľností a pre našich klientov zabezpečujeme kompletný právny servis. Naši makléri disponujú odbornými znalosťami, zodpovedným prístupom a preto sú zárukou serióznej a bezpečnej realizácie obchodu. Ochotne Vám zabezpečia vypracovanie znaleckých posudkov, dokumenty pre kataster nehnuteľností, poradenský servis pri vybavovaní hypotekárnych úverov a poistenie nehnuteľnosti prostredníctvom zmluvných partnerov.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220/380V
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.