MYTO POD ĎUMBIEROM - Chata s výhľadom na lyžiarské stredisko

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
98 m
2
Plocha pozemku:  
220 m
2
Počet izieb:  
3-izbový dom
okres Brezno
Mýto pod Ďumbierom
pred 47 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj rodinný dom ideálne využiteľný ako reakreačný dom na oddych v kopci s výhľadom na lyžiarske stredisko a bajk park Myto pod Ďumbierom. Tento útulný rekreačný dom sa nachádza v tichej obci Mýto pod Ďumbierom, v blízkosti lyžiarskeho strediska, ktoré je cez leto využívané ako bike park. Okolie ponúka množstvo príležitostí na aktívny oddych počas celého roka.

OKOLIE, možnosti využitia

V blízkosti obce Mýto pod Ďumbierom sa nachádza množstvo turistických a cyklistických trás, ktoré ponúkajú nádherné výhľady na okolitú krajinu. Okolie je tiež bohaté na množstvo ďalších zaujímavých miest, ktoré sa oplatí navštíviť, ako napríklad jaskyne, historické pamiatky alebo kúpele. Toto je výborná príležitosť získať útulný rekreačný dom v krásnom prostredí, ktorý vám umožní vychutnať si čaro horského života. Nechajte sa očariť prírodou a získajte si tento skvelý dom pre seba! Tento dom nie je len útulné miesto na oddych, ale je aj skvelou investičnou príležitosťou na prenájom. Dom je SMART, čo znamená, že máte možnosť nastaviť vykurovanie na diaľku a riadiť prenájom z pohodlia vášho domova. Interiér je dobre navrhnutý a ponúka všetky moderné vybavenia, ktoré potrebujete na príjemný pobyt.

STAV, DISPOZÍCIA, PARKOVANIE

Momentálne je dom vo výstavbe a ukončenie sa plánuje na august tohto roku (08/2023).

DIPOZÍCIA: dom dispozične pozostáva z 2 podlaží, na prízemí sa nachádza obývacia miestnosť s jedálňou a kuchyňou + WC a zádverie a sklad(využiteľný cez zimu na lyže, cez leto na bicykel). Na poschodí sa nachádzajú 2 izby a kúpeľňa a balkón pozdĺž celého poschodia. Súčasťou každého domu je aj prestrešená terasa na prízemí rodinného domu.

Parkovanie je zabezpečené na vlastnom pozemku, k dispozícii sú (2) dve vyhradené parkovacie státia, čo zaručuje dostatok miesta pre vaše rodinné auto aj pre hostí.

VÝMERY a CENY:

DOM "A": dom: 71,03m2 + 10m2 balkón + terasa: 17m2 + pozemok: 220m2: 226.166€+DPH (možnosť odpočtu)

Cena za rodinný dom s pozemkom v stave holodom, možnosť odpočtu DPH.

Toto je výborná príležitosť získať útulný rekreačný dom v krásnom prostredí, ktorý vám umožní vychutnať si čaro horského života. Nechajte sa očariť prírodou a získajte si tento skvelý dom pre seba!

Ak máte záujem o obhliadku nehnuteľnosti alebo viac informácií, neváhajte nás kontaktovať.

Táto nehnuteľnosť je ponúkaná prostredníctvom spoločnosti Domy pre ľudí - v provízii sprostredkovateľa sú zahrnuté poplatky spojené s prevodom nehnuteľnosti - základný poplatok za návrh na vklad do katastra nehnuteľnosti vo výške 66€, poplatky za overovanie podpisov predávajúcich na zmluvách, vypracovanie zmlúv a autorizácia zmlúv advokátom, poistenie pre prípad spôsobenej škody do výšky 1,5mil€, hypotekárne poradenstvo a kompletný realitný servis.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne elektrické
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: MYTO POD ĎUMBIEROM - Chata s výhľadom na lyžiarské stredisko

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.