Rodinný dom na slnečnom mieste, Nálepkovo

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
130 m
2
Plocha pozemku:  
889 m
2
okres Gelnica
Nálepkovo
pred 55 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 46 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky: 8189 - Ponúkame EXKLUZÍVNE NA PREDAJ JEDNOPODLAŽNÝ RODINNÝ DOM s pekne upravenou záhradou nachádzajúci sa v pokojnej štvrti obce Nálepkovo (Spišská Nová Ves - 21 km). Dom sa nachádza na pozemku v tvare obdlžníka (cca 22 x 41 m) s celkovou výmerou 889 m2. Pozemok je situovaný v miernom spáde smerom na juhozápad, poskytuje zaujímavé výhľady na dedinu, do doliny a na okolité kopce.

Rodinný dom je jednopodlažný objekt murovanej kvádrovej konštrukcie so sedlovou strechou, krytina plech. Zastavaná plocha domu je cca 160 m2, sčasti je podpivničený. Kolaudovaný bol v roku 1975. Významejšie rekonštrukcie boli realizované nasledovne: plastové okná (1997, sklenné výplne 2013), kompletne nová strecha (2006), zateplenie fasády nobasilom a úprava fasády tzv. siding, nové plávajúce podlahy v dome (2013), nový kotol na tuhé palivo Viadrus (2017).

Pri vstupe do domu je presklenné zádverie, vo vnútri nasleduje predsieň s odkladacím priestorom, ktorá prepája jednotlivé miestnosti. Kuchyňa je zariadená kuchynskou linkou so spotrebičmi (plynový sporák s el. rúrou, nerezový drez), jedálenským kútom a veľkou špajzou. Za kuchyňou sa nachádzajú 2 obytné miestnosti (denná miestnosť s TV a spálňa s veľkou praktickou skriňou a výstupom na loggiu). Na druhej strane domu je veľká obývacia izba so slávnostným jedálenským stolom, vedľa je kúpelňa so sprchovacím kútom a WC. Vedľa vstupu do domu je vstup do pivnice, ktorá slúži prevažne na uskladnenie zeleniny. Súčasťou pôdorysu domu je garáž, ktorá slúži aj ako technická miestnosť s kotlom na tuhé palivo a zásobou hnedouhoľných brikiet.

Dom je napojený na inžinerske siete: el. energia, obecný vodovod a kanalizáciu. Vykurovanie v dome je ústredné na tuhé palivo, vykurovacie telesá radiátory. VÝHODOU SÚ ĎALŠIE OBJEKTY na pozemku: ALTÁNOK SO SEDENÍM, VEĽKÁ HOSPODÁRSKA BUDOVA (zastavaná plocha 36 m2) s letnou kuchyňou, 2 drevárňami, UDIAREŇ a najmä pekne upravená ZÁHRADA rozdelená na úžitkovú časť a trávnik.

Výhodou je jej situovanie na konci obce s dostatočným súkromím, zároveň s dostupnosťou potrebnej infraštruktúry - materská a základná škola, zdravotnés stredisko, lekáreň, potraviny, kostol, pošta ako aj bezproblémové dopravné napojenie. Lokallita je vhodná pre pokojné bývanie aj rekreáciu - pešiu turistiku (GALMUS, SLOVENSKÝ RAJ), cykloturistiku, zimné športy. V obci je v prevádzke lyžiarske stredisko Nálepkovo - Krečno, neďaleko sa nachádza Hnilčík – Mraznica.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Mierny svah

Na mape: Rodinný dom na slnečnom mieste, Nálepkovo

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.