ZNÍŽENÁ CENA ! Exkluzívna Vila na Zobore

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
500 m
2
Plocha pozemku:  
3000 m
2
Počet izieb:  
6-izbový dom
okres Nitra
Nitra
Gladiolová
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 16 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame vám exkluzívnu vilu na Zobore, ktorá spája nadčasový dizajn s prvotriednym komfortom. Táto elegantná nehnuteľnosť je stvorená pre tých, ktorí hľadajú dokonalý domov so všetkým moderným vybavením.

Vila je postavená na priestranných pozemkoch, ktoré poskytujú súkromie a pohodu. Pri vstupe do domu vás uvíta štýlová hala, ktorá vedie do priestrannej obývačky spojenú prostredníctvom Foaye s kuchyňou a jedálňou, ktorá ponúka dokonalý výhľad na vkusne upravenú záhradu. Štýlová kuchyňa je vybavená najmodernejšími spotrebičmi, čím vytvára ideálne prostredie pre kulinárske umenie.

Vila disponuje nie len vkusne zariadenými spálňami a kúpeľňami, ale aj nadštandardným zariadením. Relaxačná zóna s bazénom a wellnessom poskytuje miesto na oddych a regeneráciu. Kvalitné materiály a precízne spracovanie v celej vile svedčia o úrovni tejto nehnuteľnosti.

Záhrada s terasou a elegantným vonkajším posedením pri bazéne je ideálnym miestom na rodinné stretnutia či spoločenské udalosti. Okolitá príroda a pokojná atmosféra dotvárajú zážitok z bývania v tejto prestížnej lokalite.

Táto vila nie je len domovom, ale investíciou do štýlu života. Ak hľadáte kombináciu luxusu, elegancie a nadčasového dizajnu, táto nehnuteľnosť na Zobore je pre vás tou správnou voľbou. Ostaňte verní svojim nárokom a príďte si pozrieť túto lukratívnu nehnuteľnosť, ktorá sa môže stať vaším novým domovom.

Budeme sa na Vás tešiť pri obhliadkach :)

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
neuvedené
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Terasa:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno

Na mape: ZNÍŽENÁ CENA ! Exkluzívna Vila na Zobore

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.