Kontaktné údaje

Prophet Real s.r.o.

Ružová dolina 6

82108 Bratislava

Meno:
Mgr. Peter Heriban
Telefón:
+421904524043
E-mail:
ID ponuky:
804038

Veľkoryso riešený rodinný dom o celkovej podlahovej ploche 142m²

239 980
Plocha:  
142 m
2
Plocha pozemku:  
232 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Senec
Nová Dedinka
pred 18 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 17 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Spoločnosť Prophet Real Vám ponúka na predaj dvojpodlažný rodinný dom v radovej zástavbe mimo hlavnej cesty, ktorý sa nachádza v centre obce Nová Dedinka, 6 km od Senca a len 22 km od hlavného mesta Bratislavy za akciovú, bezkonkurenčnú cenu - iba 1.690,-€/m² Dom má veľkorysú úžitkovú plochu až 142 m² a je postavený na pozemku o veľkosti 232 m². K domu prislúcha terasa o výmere 17m² a 2 parkovacie miesta pred domom, ktoré budú oddelené zeleňou. V zadnej časti domu vlastný oplotený pozemok, na ktorom môžete osadiť bazén, zeleň, či záhradný nábytok a nerušene tráviť čas s rodinou, či v kľude popíjať rannú kávu.

DISPOZÍCIA PRÍZEMIE:

- obývacia izba

- kuchyňa

- samostatné WC

- technická miestnosť

DISPOZÍCIA POSCHODIE:

- spálňa

- vlastný šatník

- detská izba

- ďalšia detská izba / pracovňa / hosťovská izba

- kúpeľňa

TECHNICKÉ PARAMETRE:

Na dome sú osadené kvalitné 7 komorové plastové okna s izolačným trojsklom.

Rodinný dom je postavený z keramických tehál značky HELUZ s hrúbkou 300 mm, vnútorné priečky sú taktiež z tehly s hrúbkou 115 mm. Vnútorné omietky sádrové.

Strešná izolácia - polystyrén s hrúbkou 400 mm do spádu. Strecha je plochá a na povrchu je štrkový násyp. Strešnú konštrukciu tvoria filigránové betónové stropy.

Kúrenie je elektrické, podlahové.

V dome je vybudovaná príprava na krb a predpríprava na klimatizáciu, alarm, kamerový systém, wifi a elektrické vonkajšie slnečné rolety, fotovoltaika. Do domu zavedená optika Telekom.

LOKALITA:

Obec Nová Dedinka vznikla v r.1960 zlúčením dvoch pôvodných obcí Dedinka pri Dunaji a Nová Ves pri Dunaji a dnes patrí medzi najvyhľadávanejšie v okolí Bratislavy, od ktorej je vzdialená menej ako 20 km. Nová Dedinka poskytuje aj kompletnú občiansku vybavenosť - škola, škôlka, potraviny, obchody, detský lekár aj lekár pre dospelých, lekáreň, reštaurácie, pošta, čerpacia stanica, knižnica, detské ihriská, verejné altánky s možnosťou opekania, oddychové zóny pozdĺž toku Čierna Voda. Dostupnosť do Bratislavy je viacerými trasami, či autom, vlakom alebo autobusmi. Od okresného mesta Senec je vzdialená 7 km.

Dom sa predáva v štádiu holodom a je skolaudovaný. Dokončenie do štandardu je možné podľa dohody s klientom.

Cena za dom č.8 je 239.980,- Eur (iba 1.690,-€/m²) vrátane provízie a kompletných právnych služieb.

Možnosť rozdelenia platby na viacero splátok podľa dohody! Pre viac informácii volajte.

ŠTANDART SLUŽIEB PROPHET REAL:

Zabezpečujeme kompletný realitný servis, vypracovanie kúpnych zmlúv. Hradíme poplatok za podanie kúpnych zmlúv do katastra. Pri kúpe sme s vami až do odovzdania nehnuteľnosti, list vlastníctva znejúci na vaše meno Vám doručíme osobne. Kompletný servis máte vyriešený pohodlne a bezpečne.

Máme k dispozícii podobné ponuky za dobré ceny, ktoré nemôžeme inzerovať. Pre podrobnosti nám napíste mail heriban@prophet.sk ideálne napíšte čo presne by ste chceli nájsť, čo preferujete a nezabudnite zanechať aj telefonický kontakt, alebo zavolajte priamo. Pri serióznom záujme a vážnom uvažovaní o kúpu, kľudne volajte aj večer resp. cez víkendy alebo sviatky, aj keď v tomto čase nemám vždy telefón pri sebe, zavolám vždy späť cca do hodiny.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
neuvedené
Plyn:
neuvedené
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno

Na mape: Veľkoryso riešený rodinný dom o celkovej podlahovej ploche 142m²

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.