TOREA - NADŠTANDARDNÝ, ZARIADENÝ 7i RD, DROBIŠEVA ul. - PEZINOK

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
222 m
2
Plocha pozemku:  
270 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Pezinok
Pezinok
F.P.Drobiševa
pred 76 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 70 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

VEĽKÝ RODINNÝ DOM V RADOVEJ ZÁSTAVBE NA MUŠKÁTE

Vo výhradnom zastúpení majiteľov ponúkame na predaj 7-izbový rodinný dom nachádzajúci sa v pokojnej rodinnej lokalite na ulici F.P. Drobiševa v Pezinku, časť Muškát. Jedná sa o stavbu v tvare kocky s plochou strechou zo 70. rokov, ktorá leží na pozemku o celkovej výmere 270 m2 (9x30 m), z čoho záhrada tvorí 121 m2 a zastavaná plocha 105 m2. Dom tvorí prízemie (3 izby), jedno poschodie (4 izby) a suterén s podlahovou plochou spolu 222,33 m2.

V roku 2006 bol dom značne zrekonštruovaný - podlahy, omietky, kúpeľne, kuchyňa, krb, vrátane elektriky a odpadových rúr. Strecha prešla rekonštrukciou v roku 2010, terasa v roku 2016 a v roku 2017 sa vymenili okná a rolety. Dom nie je zateplený.

Dostupná 3D obhliadka Vás prevedie dispozičným riešením domu. Táto nehnuteľnosť svojimi dvoma vchodmi z ulice a svojou dispozíciou ponúka možnosť dvojgeneračného bývania prípadne spojenie bývania s podnikaním. Prízemný byt je úplne bezbariérový. Orientácia domu je zo strany záhrady na východ a zo strany vchodu do domu na západ. Dom sa predáva aj so zariadením, ktoré poskytuje jeho obyvateľom nadštandardný komfort bývania.

Technické vybavenie a špecifikácie:

- plastové okná (štvorsklo), exteriérové rolety - vek 5 rokov

- podlahy: laminátové parkety a dlažba

- drevené schodisko, podsvietené

- krbová vložka na drevo s prieduchom v obývacej izbe

- kuchyňa: kuchynská linka v drevodekore, plynový sporák, kameninový drez, nerezový komínový digestor, umývačka riadu (vek 2 roky), elektrická rúra na pečenie, nová dvojdverová nerezová chladnička

- úložné priestory: suterén - práčovňa, odkladacia miestnosť a dve menšie technické miestnosti; 3x rolldoor

- plynový kotol so zásobnikom na ohrev vody zn. Protherm, z roku 2021

- potrubný filter na vodu

- optický internet (spoločnosť UPC)

- terasa - čiastočne krytá, podlaha drevoplast a dlažba, krb

- záhrada čerstvo zrevitalizovaná v roku 2022 - nová výsadba a závlahový systém

Režijné mesačné náklady na dom sú aktuálne vo výške 222€ (z toho plyn 110€, elektrina 80€, voda 32€) + internet/TV.

Miestna časť Muškát je obľúbená a poskytuje pohodové rodinné bývanie. Ponúka základnú občiansku vybavenosť: materská škola 300m, dve základné školy 15min peši, detské ihriská v okolí, potraviny Kraj a CBA do 500m, veterinárna klinika 200m, menšie nákupné centrum Bozin 1,5km (kde čoskoro pribudne LIDL), amfiteáter. Z Muškátu je takisto dobrá dostupnosť do samotného centra mesta Pezinok (1km), či už pešou chôdzou (10-15min) alebo hromadnou dopravou - zástavka autobusu do 400m.

Najväčšou konkurenčnou výhodou tejto nehnuteľnosti je pokojná rodinná lokalita, v ktorej sa nachádza, ďalej moderne udržiavaná záhrada akurátnej veľkosti a tiež fakt, že sa predáva kompletne a kvalitne zariadená, bez nutnej potreby rekonštrukcií, pripravená k nasťahovaniu a môže slúžiť aj ako 2-generačné bývanie.

Kúpu je možné financovať prostredníctvom hypotekárneho úveru. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté okrem kvalitného právneho servisu, poplatkov u notára a na katastri (elektronický vklad), aj naše hypotekárne poradenstvo – zabezpečíme pre Vás najvýhodnejší úver na financovanie kúpy nehnuteľnosti. To všetko vo vlastnej réžii na základe licencie na finančné sprostredkovanie v oblasti úverov s dlhoročnou praxou (finančný agent NBS a člen siete sprostredkovateľov spoločnosti INSIA) a osobnej spolupráce s pobočkami bánk v Pezinku.

Naše viac ako 25-ročné skúsenosti na realitnom trhu v Pezinku Vám určite prinesú kvalitné služby. Veríme, že ich oceníte podobne ako títo klienti v našom krátkom prezentačnom videu: https://youtu.be/pETfziLrH6M

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Terasa:
áno
Internet:
áno

Na mape: TOREA - NADŠTANDARDNÝ, ZARIADENÝ 7i RD, DROBIŠEVA ul. - PEZINOK

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.