Na PREDAJ nový 4 izbový rodinný dom v lukratívnej lokalite Pezinka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
104 m
2
Plocha pozemku:  
269 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Pezinok
Pezinok
pred 68 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 65 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na PREDAJ exkluzívny 4 izbový nový rodinný dom v lukratívnej lokalite Pezinka - Pánsky chodník na ulici Jamnických s krásnym výhľadom na Karpaty.

VIRTUÁLNA 3D OBHLIADKA K DISPOZÍCII.

Rodinný dom má 5 rokov a je kompletne zabývaný, kvalitne dokončený, aby nový majiteľ nemusel mimo presťahovania nič riešiť. Rozloha rodinného domu je 104m2 a rozloha pozemku je 269m2, zastávaná plocha je 62m2. Rodinný dom je súčasť dvojdomu. Dom má veľmi dobré dispozičné riešenie, ktoré je rozdelené na dennú a nočnú časť.

VÝHODY

- krásny výhľad na Karpaty

- svetlý

- priestranný

-klimatizácia

- nízke mesačné náklady

- výborná lokalita

- novostavba

- 2 parkovacie miesta priamo pred domom

- bez investícii

Rodinný dom je napojení na všetky inžinierské siete. Vykurovanie zabezpečujú radiátory + klimatizácia , ohrev teplej vody zabezpečuje plynový kotol so zásobníkom.

Dom je priestranný a svetlý. Orientácia domu je na dve svetové strany východ a západ.

DISPOZÍCIA:

Prízemie: Predsieň z ktorej sa dostaneme do hlavnej miestnosti domu kde je kuchyňa spojená s jedálňou a obývacou izbou z ktorej sa dá vyjsť na prekrytú terasu. Pri vstupe sa nachádza komora s technickou časťou a samostatná toaleta.

1 Poschodie: Zo schodiska sa dostaneme do izieb a kúpeľne. Kúpeľňa je veľká s vaňou. Hlavná spálňa má vstup na veľký balkón z ktorého je krásny výhľad na Karpaty.

Parkovanie priamo pred rodinným domom. Nízke mesačné náklady 140EUR/ 4 osoby. Na pozemku sa nachádza záhradný domček o rozlohe 10m2.

LOKALITA

Bezprostredné okolie je tiché s množstvom zelene.

Okolie ponúka veľmi dobrú občiansku vybavenosť, v blízkosti sú potraviny, lekáreň, pošta, bankomat a iba o ulicu ďalej sa nachádza letné kúpalisko. V bezprostrednej blízkosti sú tiež materské školy, vrátane obľúbenej škôlky Severáčik, základné a aj stredné školy. Zdravotnícke zariadenia v meste aj v blízkosti sú tiež zabezpečené, neďaleko sa nachádza aj nemocnica. Príjemné posedenie v centre Pezinka zabezpečia kaviarne, reštaurácie a samozrejme vynikajúce vinárne.

Pezinok je vinohradnícke mesto na úpätí Malých Karpát s rôznymi možnosťami na turistiku, cykloturistiku, jazdu na koni a príjemný oddych, zároveň vzdialené od Bratislavy iba na 15 minút.

V meste sa konajú rôzne kultúrne a spoločenské podujatia vrátane Pezinského vinobrania, má priame autobusové a železničné spojenie s Bratislavou. Kompletná občianska vybavenosť mesta sú škôlky, základné a stredné školy vrátane gymnázia a obchodnej akadémie, MHD, zdravotné stredisko, nemocnica, lekárne, supermarkety (Jednota, Billa, Kaufland, Lidl, TESCO) nákupné centrá (Mólo, Plus).

CENA 360.000EUR pri vážnom záujme dohoda cene možná.

V uvedenej cene zabezpečíme kompletný realitný a právny servis.

Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom úveru. Najvýhodnejšie HYPOTEKÁRNE financovanie zabezpečí špecialista BEZPLATNE!

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
1
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
v blízkosti pozemku
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
1
Počet balkónov / loggií:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220V
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.