☑️REZERVOVANÉ, MODERNIZÁCIA, v predaji Rodinná VILA/ DOM, časť FLOREÁT, ZÁHRADY 590m2, P

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
180 m
2
Plocha pozemku:  
590 m
2
okres Piešťany
Piešťany
Studená
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 17 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

☑️ Uvádzame do predaja 8 izbový Rodinný DOM/ VILA so slnečnou a rozľahlou záhradou, vo výbornej lokalite, záhradná časť FLOREÁT, centrum mesta Pieštany. Ako možnosť ponúkame modernizáciu podľa navrhovanej vizualizácie budúceho stavu, ktorú si môžete pozrieť TU: https://youtu.be/RhxSf2Ss57c .

Samotný rodinný dom je možné kúpiť v stave ako stojí a leží podľa fotodokumentácie alebo v stave po rekonštrukcii.

☑️Stavba z roku 1960 je pripravená na celkovú rekonštrukciu a jej prestavba je aj na zvážení nového vlastníka. Pôdorys nehnuteľnosti umožnuje realizovať zmeny na účely využitia napríklad sídla firmy, apartmánového domu, rodinné bývanie pre 1-2 generácie alebo samostatné byty so samostatnými vchodmi.

Dom je napojený na všetky siete technickej infraštruktúry-verejný vodovod, kanalizáciu, elektrickú energiu a rozvod STL plynu. Pozemky pod stavbou a záhrady sú právne vysporiadané, rovinaté, oplotené a spolu tvoria jeden funkčný celok. Preverený právny a technický stav.

☑️ POTREBUJETE PRED KÚPOU PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva Vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú.

☑️ CENA v stave po rekonštrukcii, podľa vizualizácie budúceho stavu je cena od 249.000 EUR.

☑️ Nehnuteľnosti sa nachádzajú v obytnej zástavbe rodinných domov v záhradnej časti FLOREÁT, len na skok od centra mesta. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Pre tiché obytné prostredie, dobrú dostupnosť a blízkosť centra mesta je v tejto lukratívnej lokalite zvýšený záujem o kúpu nehnuteľností.

Neváhajte si objednať termín obhliadky. Kúpu tohto rodinného domu/ vily je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista úplne bezplatne. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v našej réžii.

☑️ PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI ALLRISK ?

Nehnuteľnosti, ktoré sú ponúkané našou spoločnosťou do predaja, sú s overeným právnym a technickým stavom. Pri modernizácii nehnuteľností kladieme dôraz na kvalitu prác a výber použitých materiálov, pričom za všetky návrhy pri modernizácii bytov zodpovedá spolupracujúci tím dizajnérov a architektov.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Zimná záhrada:
áno
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Sauna:
áno
Posiľnovňa:
áno

Na mape: ☑️REZERVOVANÉ, MODERNIZÁCIA, v predaji Rodinná VILA/ DOM, časť FLOREÁT, ZÁHRADY 590m2, P

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.