Priestranný 6-izbový rodinný dom v Piešťanoch

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
213 m
2
Plocha pozemku:  
448 m
2
okres Piešťany
Piešťany
Hurbanova
pred 14 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj priestranný 6-izbový rodinný dom vo vyhľadávanej lokalite na ulici Hurbanova v Piešťanoch. Dom stojí na pozemku s rozlohou 448 m2 a jeho obytná plocha je 213 m2. Súčasťou domu je aj garáž s výmerou 18 m2 a veľká slnečná terasa s orientáciou na juh s rozlohou 20 m2.

Rodinný dom je postavený v zastavanej časti mesta len na skok od centra mesta, v štvrti s rodinnými domami v slepej ulici, čo zabezpečí novému vlastníkovi nerušené bývanie v tichom prostredí.

Kolaudácia domu prebehla v roku 1978.  Dom je postavený z kvádru a je pripojený na všetky inžinierske siete. Vykurovanie domu je zabezpečené plynovým kotlom a radiátormi. Na pozemku sa aj nachádza studňa s čerpadlom. Predná časť pozemku slúži ako okrasná záhrada s vjazdom do garáže. V zadnej časti sa nachádza menší priestor s možnosťou ďalšieho posedenia. Parkovanie je možné pred domom a taktiež vo dvore.

Dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v roku 2009. Počas rekonštrukcie boli zateplené obvodové múry a strecha, vymenené plastové okná, zrekonštruované kúpeľne a toaleta na prízemí.

Obytná plocha domu je rozdelená na troch podlažiach a jej praktické dispozičné riešenie domu ponúka množstvo možností využitia.

Na prízemí domu sa nachádza presklený vstup, ďalej vstupná chodba, dve spálne orientované do zadnej časti pozemku, kúpeľňa s rohovou vaňou, samostatná toaleta a veľký šatník. Na tomto poschodí sa tiež nachádza priestranná obývacia izba (s rozlohou až 35 m2 ) s krbom a východom na terasu orientovanú do prednej časti pozemku s výhľadom na prednú okrasnú záhradu.

Z obývacej izby vedie schodisko na poschodie domu, kde nájdete samostatnú kuchyňu, dve nepriechodné spálne, špajzu, kúpeľňu so sprchovacím kútom a toaletou a otvorený priestor – galériu, využiteľnú ako pracovňa, knižnica, prípadne menšia herňa.

Posledné podlažie domu sa nachádza mierne pod úrovňou pozemku. Vedie k nemu schodisko z prízemia. Na tomto podlaží je chodba, ktorá vedie do veľkej izby orientovanej na juh a zároveň do technickej miestnosti a garáže.

Dom vďaka zaujímavej dispozícii ponúka komfortné bývanie pre veľkú rodinu, po menších stavebných úpravách aj pohodlné bývanie pre dve generácie alebo možnosť prenájmu časti, či celého domu. Umiestnenie domu v pokojnej časti mesta zaručuje pohodlné bývanie aj rodinám s menšími deťmi.

Lokalita je tiež zaujímavá výbornou dostupnosťou do centra mesta a taktiež na autobusovú a železničnú stanicu, ktorá je vzdialená len 5 minút pešej chôdze od domu. V blízkosti nájdete tiež niekoľko základných a materských škôl a tiež obchodné centrá Aupark a Tesco, a menšie potraviny len na skok od domu. Priamo za pozemkom rodinného domu sa nachádza zrekonštruované kultúrne centrum „Elektrárňa Piešťany“ s krásnym udržiavaným okolím.

Mesto Piešťany je vyhľadávané kúpeľné mesto s celoročnou dovolenkovou atmosférou. Nájdete tu romantický kúpeľný ostrov, krásne promenády, obľúbené cyklotrasy popri Váhu, letné kúpalisko a množstvo výborných reštaurácií. Za zmienku určite stojí taktiež výborné napojenie na diaľnicu a dostupnosť do krajských miest Trnavy a Trenčína.

Ak hľadáte priestranný rodinný dom s mnohými možnosťami využitia vo vynikajúcej lokalite, radi Vám dohodneme obhliadku.

Kontakt: Veronika Kľačková, klackova@maximreal.sk, tel.: 0915 831 163

Cena nehnuteľnosti 285.000

V cene sú zahrnuté aj všetky poplatky, právny a hypotekárny servis.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Šatník:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Internet:
áno

Na mape: Priestranný 6-izbový rodinný dom v Piešťanoch

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.