Kontaktné údaje

Leaders & Partners,L&P reality

Partizánska 3

04001 Košice

Meno:
  Volentier Vladimír
Telefón:
+421903565655
E-mail:
ID ponuky:
12137721

PREDAJ: veľký poschodový rodinný dom v Poprade - Matejovce s garážou a zasklenou verandou

256 000
Plocha:  
210 m
2
Plocha pozemku:  
347 m
2
okres Poprad
Poprad
Matejovské nám.
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj veľký poschodový rodinný dom v Poprade - Matejovce s garážou a zasklenou verandou za cenu 256.000,- € vrátane provízie pre RK.

Poschodový rodinný dom je postavený na ploche 210 m2. Prízemie je z kameňa s asi metrovými hrubými stenami. Poschodie je z tehál. Súčasťou domu je veľká garáž s technickou miestnosťou s plynovým kotlom. Nad garážou je veľká presklená veranda a balkón. Súčasťou domu je dvor s plochou 137 m2 v prednej časti s altánkom a v zadnej časti s vírivkou.

Do domu sa vchádza cez chodbu, na ktorej asi v polovici je komora s pivnicou. Na zvýšenom prízemí domu je obývacia izba /5.20x 4.50 m/ s krbom, kuchyňa /4.95 x 4.80 m/, ďalšia komora a veľkorysá kúpelňa /4.86 x 4.45 m/ s vaňou a WC. Z prízemia sa dá prejsť do garáže. Po schodoch sa na medziposchodí vchádza do spálne so šatníkom. Na poschodí domu sa nachádza 2. obývacia izba /6.50 x 5.34 m/, väčšia izba /4.76 x 4.19 m/ a menšia predĺžená izba. Na poschodí je aj samostatná kúpelňa so sprchovým kútom a samostatné WC. Z poschodia sa vychádza na veľkú presklenú verandu s balkónom. Dom sa nachádza v centre Matejoviec a izby majú J/Z orientáciu. Kuchyňa má S orientáciu a veranda mä V/J orientáciu. Dom je veľkorysý svojim priestorom a je vhodný na bývanie aj na podnikanie.

CENA:

256.000,- € vrátane provízie pre RK

V cene provízie realitnej kancelárie je kompletný právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou. Vieme pomôcť aj s vybavením úveru hypotekárnym špecialistom.

KONTAKT:

0903 565 655

Vladimír Volentier

Leaders & Partners

Chcete predať alebo kúpiť nehnuteľnosť? Chcete byť informovaní o každom podujatí vo Vašom meste? Potrebujete rýchlo vyhľadať firmu alebo službu vo Vašom okolí? Ak hľadáte spôsob, ako premeniť svoje mestské dobrodružstvá na úplne novú úroveň, tak vyskúšajte novú aplikáciu

In The City

https://www.inthecity.sk/registracia?kod=ITC2477

Širokú ponuku nehnuteľností vo Vašom meste, ktoré ste zatiaľ neobjavili, nájdete v aplikácii In The City. Stiahnuť si ju môžete cez vyššie uvedený link alebo QR kód, ktorý nájdete medzi fotografiami nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: PREDAJ: veľký poschodový rodinný dom v Poprade - Matejovce s garážou a zasklenou verandou

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.