Na predaj krásny rodinný dom v Prievidzi

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
160 m
2
Plocha pozemku:  
450 m
2
okres Prievidza
Prievidza
J.Záborského
pred 11 dňami
Vložené na TRH.sk:  

včera
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám na predaj 4 izbový dvojpodlažný rodinný dom v ktorom sa nachádzajú dve kuchyne ako aj dve kúpeľne s wc. Rodinný dom sa nachádza v tichej a veľmi vyhľadávanej lokalite v meste Prievidza na ulici J.Záborskeho .

Dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou, ktorá zahŕňala zateplenie obvodoveho pláštu, výmenu izolácie strechy, plastové okná a vchodové dvere . Veľkou výhodou tejto nehnuteľnosti je lokalita , ako aj výhľad smer Bojnice a pohorie Magura. Do domu sa vchádza z ulice kde je aj garáž ako súčasť domu s montážnou jamou .

Na hornom poschodí ktore je vstupnou častou , sa nachádza vstupná hala , wc , kúpeľňa , samostatná kuchyňa, priestranná obývacia miestnosť v východom na balkón , a dve spálne .

Na spodnom poschodí , kde sa dá dostať so vstupnej haly alebo samostatným vchodom zo záhrady je veľká obývacia miestnosť , wc, kúpeľňa technická miestnosť , komora a druhá kuchyňa.

Interiér domu je v absolútne zachovalom stave a je možné začať nehnuteľnosť užívať aj bez dalších investícii . V dome je zabezpečené kúrenie plynovým kotlom Junkers.

Na slnečnom pozemku za domom je altáqnok , menšia záhradka na pestovanie a samostatná pivnica .

V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť, škola, škôlka, potraviny. Bezproblémové parkovanie v garáži ako aj parkovacím miestom pred garážou .

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Na predaj krásny rodinný dom v Prievidzi

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.