DOM ZA CENU GARSÓNKY ? ÁNO

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1632 m
2
Plocha pozemku:  
1632 m
2
okres Humenné
Rovné
pred 11 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 9 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

ALENA HOLOTOVÁ - DIAMOND REALITY HUMENNÉ - EXKLUZÍVNE.

Uprostred dedinky Rovné v susedstve rodinných domov je pripravený na predaj rodinný dom - priestanná chalupa, ktorá netrpezlivo očakáva nového pána, ktorý jej pomôže premeniť sa na romantickú krásavicu.

Ponúkaná nehnuteľnosť je murovaná, tehlová stavba v pôvodnom stave, postavená na veľkorysom pozemku o rozlohe 1632 m2. Súčasťou predaja je aj stodola v záhrade.

Chalupa pozostáva zo 4 izieb, kuchyne a kúpelne. Je napojená na elektrinu, plyn a vodovod, čo ponúka možnosť nielen rekreačného využitia, ale taktiež plnohodnotného, celoročného bývania. V jednej z izieb je krásny kachľovec.

Možnosť kúpy aj na HÚ, ktorý vám bezplatne vybavíme.

A cena ? Bezkonkurečne najlepšia v širokom okolí. Rátajte so mnou. 16 árový pozemok s inžinierskými sieťami v danej lokalite - 25.000 eur. Koľko nám ostáva na dom ? Rovných 30.000 eur. Čo myslíte, stojí to za vašu pozornosť ? Odpovedte si sami. Ak nemáte hotovosť, ale byt, čo i len garsónku urobíme zámenu. Všetko zariadím, vybavím, poriešim. Lepšia ponuka už nemôže byť.

Tak neváhajte a kontaktujte ma prosím v pracovných dňoch v čase od 9.00 - 18.00 hod., t.č. 0907 925 636. Osobné stretnutie a obhliadka nehnuteľností je najlepší spôsob pre vaše správne rozhodnutie.

Som profesionálny realitný maklér s najväčším počtom predajov nehnuteľnosti v našom regióne, pripravený pomôcť vám kúpiť, predať, alebo prenajať vašu nehnuteľnosť, absolútne profesionálne, zodpovedne a bezpečne, bez stresu a s právnou istotou.

VAŠA SPOKOJNOSŤ JE MOJIM CIEĽOM !!!

Fotografie sú reálne, čiastočne doplnené o nábytok pre lepšiu predstavu o možnostiach zariadenia.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina

Na mape: DOM ZA CENU GARSÓNKY ? ÁNO

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.