✅NAJNIŽŠIA CENA 29.990 €, rodinný DOM ZA NAJVÝHODNEJŠIU CENU, na skok do CENTRA mesta, J. J

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
90 m
2
Plocha pozemku:  
180 m
2
okres Ružomberok
Ružomberok
J.Jančeka
pred 20 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 19 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

☑️ Chcete bývať v centre mesta, ale Váš rozpočet Vám nedovoľuje rozmýšlať o bývaní v centre mesta ? Máme pre Vás ponuku, ktorá Vás určite zaujme. Tento menší 2.izb rodinný dom si môžete rezervovať ako pôvodný stav a sami si ho oživiť pre Váš nový domov alebo Vám rekonštrukciu pripravíme my. K hlavnej stavbe prináleží aj hospodárska stavba. Dom je možné využívať aj na komerčné účely, ako sú služby, sklady, výroba, kancelárie atď. Prístup je priamo z frekventovanej ulice J. Jančeka.

☑️ Ako možnosť ponúkame modernizáciu podľa navrhovanej vizualizácie budúceho stavu, ktorú si môžete pozrieť TU: https://youtu.be/inwWmf17cDQ

3D Virtuálna obhliadka MATTERPORT interier v pôvodnom stave je TU: na vyžiadanie....

☑️ POTREBUJETE PRED KÚPOU PREDAŤ VAŠU NEHNUTEĽNOSŤ?

Ak pri kúpe nehnuteľnosti potrebujete predať svoju inú nehnuteľnosť, tak ste na správnom mieste. Naša spoločnosť kupuje nehnuteľnosti priamo od ich majiteľov a dáva Vám tak slobodu pri zmene bývania. Vymeňte svoju starú nehnuteľnosť za novú.

☑️CENA za dom 258, v stave ako stojí a leží je cena 29.990 €.( pasáž ako prístup.)

CENA v stave po rekonštrukcii, podľa vizualizácie budúceho stavu je cena DOHODOU.

☑️ Nehnuteľnosti sa nachádzajú v obytnej zástavbe rodinných domov na ulici J.Jančeka, len na skok od centra mesta. V okolí je kompletná občianska vybavenosť. Pre tiché obytné prostredie, dobrú dostupnosť a blízkosť centra mesta je v tejto lukratívnej lokalite zvýšený záujem o kúpu nehnuteľností.

Neváhajte si objednať termín obhliadky. Kúpu tohto rodinného domu je možné financovať hypotékou, ktorú Vám vybaví náš finančný špecialista úplne bezplatne. Spolupracujeme so všetkými bankami a preto Vám pripravíme hypotekárnu ponuku s výhodnými podmienkami. Náklady súvisiace s prevodom nehnuteľnosti, katastrálne (návrh na vklad vlastníckeho práva) a notárske poplatky, ako aj právny servis sú v našej réžii.

☑️ PREČO KÚPIŤ NEHNUTEĽNOSŤ OD SPOLOČNOSTI ALLRISK ?

Nehnuteľnosti, ktoré sú ponúkané našou spoločnosťou do predaja, sú s overeným právnym a technickým stavom. Pri modernizácii nehnuteľností kladieme dôraz na kvalitu prác a výber použitých materiálov, pričom za všetky návrhy pri modernizácii nehnuteľností zodpovedá spolupracujúci tím dizajnérov a architektov.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Pôvodné
Terén:
Rovina

Na mape: ✅NAJNIŽŠIA CENA 29.990 €, rodinný DOM ZA NAJVÝHODNEJŠIU CENU, na skok do CENTRA mesta, J. J

Odporúčame

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.