Predaj rodinného domu s garážou na krásnom pozemku - Šaľa (N013-12-MAROa)

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m
2
okres Šaľa
Šaľa
pred 60 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 37 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

N013-12-MAROa

Realitná kancelária NOVÉ BÝVANIE Vám ponúka na predaj rodinný dom s garážou na krásnom pozemku v Šali (mestská časť Veča). Celková výmera pozemku predstavuje 564 m2, pričom z tejto plochy tvorí 139 m2 dom a 31 m2 garáž. Dom pozostáva zo vstupnej chodby, technickej miestnosti (WC, Kotol), obývacej izby spojenej s kuchyňou (zariadenie kuchyne ako umývačka riadu a mikrovlnná rúra zostávajú), špajze, kúpeľne (vaňa, sprchový kút, WC) a dvoch samostatných izieb. Z každej izby je možný vstup na záhradku poskytujúcu priestor pre relax v každom ročnom období. Všetky inžinierske siete sú prítomné. V celom dome je nainštalovaný alarm.

Táto lokalita je ideálna pre pokojné bývanie v tichom prostredí, pričom zároveň neprídete o benefity, ktoré Vám infraštruktúra mesta Šaľa ponúka. V tesnej blízkosti sa nachádzajú školy, škôlky, potraviny, zastávka MHD, obchody a mnoho ďalšieho.

Naša cena je konečná, bez akýchkoľvek skrytých poplatkov. V cene je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmluvy, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a aktívna pomoc pri vybavovaní úveru.

V prípade záujmu o obhliadku nás neváhajte kontaktovať, veľmi radi si dohodneme s Vami osobné stretnutie a zodpovieme Vám všetky Vaše otázky.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Alarm:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.