Kontaktné údaje

City Reality Bratislava

Hlavná 33

93101 Šamorín

Meno:
  Mgr. Lenka Hagarová
Telefón:
+421 948 333 123
E-mail:
ID ponuky:
LH25122

Exkluzívne na Predaj - šikovný, moderný, kvalitne postavený, kompletne zariadený 3 izb. dom

280 000
Plocha:  
83 m
2
Plocha pozemku:  
500 m
2
okres Senec
Senec
Senec
pred 11 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária CITY REALITY BRATISLAVA Vám ponúka na predaj šikovný, moderný, kvalitne postavený, kompletne zariadený 3 izb. dom - bungalov v časti Senec Juh – Čierna Voda. Dom má vonkajšie parkovanie a záhradný domček. Nachádza sa na tichej, novej ulici v Senci.

Pozemok je o rozlohe 500m2, Úžitková plocha domu je 83,2m2 + terasa, Zastavaná plocha domu je 109m2.

Dispozícia domu:

Do domu vojdete cez priestrannú chodbu so vstavanou skriňou ďalej vpravo do samostatnej komory, kompletne vybavenej kuchyne spojenej s obývačkou a výstupom na terasu. Z chodby vľavo sú 2 spálne so vstavaným skriňami, kúpeľňa s WC, umývadlom a sprchovým kútom. Je tu tiež ďalšia miestnosť s umývadlom slúžiaca ako technická miestnosť, alebo ako vonkajšia kuchyňa. Má samostatný vstup do domu. 

V obývačke je namontovaná klimatizácia, ktorá v lete príjemne vychladí celý dom. V obývačke je tiež kvalitná kachľová pec, sedacia súprava a stolík pod TV. Dom sa predáva kompletne zariadený. Kuchynská linka so spotrebičmi – el. indukčná varná doska, el.rúra, chladnička s mrazničkou, vstavaná mikrovlnná rúra. V technickej miestnosti je kotol so 100l zásobníkom na vodu, umývadlo. V chodbe je video vrátnik.

Obývačka s kuchyňou: 28,2m2

Komora: 3m2

Izba 1: 12,6m2

Izba 2: 12,2m2

Kúpeľňa + WC: 7,2m2

Vstupná chodba: 5,3m2

Chodba: 6,7m2

Technická miestnosť: 8m2

Záhrada je pekne upravená s možnosťou ďalších úprav podľa vlastných predstáv. Na záhrade je kvalitný sendvičový záhradný domček s prakticky vyhotovenou vodárňou a elektrinou. Na záhrade sú minimálne 3 točky na vodu na vonkajšie použitie. Trávnik je zavlažovaný automatickou závlahou. Celý pozemok je oplotený - z troch strán betónovým plotom. V prednej časti je elektrická hliníková brána na diaľkové ovládanie. Pri dome sú vybudované 4 parkovacie státia.

Na dom sú napojené všetky inžinierske siete. Vykurovanie je podlahové. V obývačke sú umiestnené kachle na tuhé palivo. Na pozemku je elektrina, kanalizácia, mestská voda, studňa s prívodom aj do domu – dá sa jednoducho prepnúť režim užívania mestskej vody a studne. V dome je privedená optika.

Dom má vynikajúce mesačné náklady, t.j. len 110EUR/mes. (elektrina, voda + kanalizácia). Internet + TV majiteľ platí 20EUR/mes.

Nachádza sa na novej a tichej ulici. Asi 5 minút autom máte do centra mesta Senec kde je kompletná občianska vybavenosť – potraviny, úrady, školy, škôlky, obchody a veľa iného pre život potrebného. V pešej vzdialenosti je rameno Čiernej vody.

V prípade záujmu o viac informácií, alebo obhliadku ma prosím kontaktujte na tel.č. 0948 333 123.

Cena je vrátane provízie pre realitnú kanceláriu: Kompletný poradenský servis a právny servis súvisiaci s prevodom vlastníctva, notárske poplatky súvisiace s osvedčením podpisov predávajúceho, katastrálny poplatok, finančné a hypotekárne poradenstvo.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
v blízkosti pozemku
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Počet WC:
1
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Klimatizácia:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.