Majestátny 6 izbový rodinný dom v peknom prostredí obce Šenkvice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
200 m
2
Plocha pozemku:  
1111 m
2
okres Pezinok
Šenkvice
pred 72 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 37 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Trojpodlažný 6 izbový rodinný dom na 11 árovom pozemku s podpivničeným záhradným domčekom v pokojnom prostredí obce Šenkvice na predaj. Dom bol postavený na prelome milénia s tehly. Je kompletne zateplený a rozprestiera sa na pozemku o rozmeroch 14 m šírka a 78 m dĺžka. Vďaka vstavanej garáži (15,4 m2) sa dostanete v každom počasí suchou nohou do domu. Súčasťou pozemku je aj záhradný domček so zastavanou plochou 82 m2, ktorý je celý podpivničený. Pozemok ma mierne klesajúci sklon ale o to krajší výhľad na okolie.

Dispozícia:

1. Podlažie disponuje predsieňou, toaletou so sprchovým kútom, hosťovskou izbou, vstupom do garáže a veľkým presvetleným priestorom tvoriacim obývačku, jedáleň a kuchyňu s komorou. V chladných zimných večeroch vás zahreje krb nachádzajúci sa obývačke, z ktorej je aj vchod na balkón.

2. Podlažie sa skladá z chodby, štyroch izieb, kúpeľne s vaňou a sprchovým kútom a samostatným WC. Tieto štyri izby tvorí spálňa prepojená veľkým balkónom s priestranným šatníkom. Dve veľké pracovne z toho jedna disponuje galériou obloženou dreveným obkladom. Na tejto galérií sa nachádza knižnica a prejdeme cez ňu do podkrovia. Z balkóna na druhom podlaží je najkrajší výhľad na okolie Šenkvíc.

Pivnica ktorá tvorí celé spodné podlažie sa skladá z kotolne, kúpeľne s práčovňou a WC, komory a otvorenej miestnosti cez ktorú vedie východ do záhrady.

Na konci pozemku sa nachádza záhradný domček pozostávajúci z chodby, veľkej spoločenskej miestnosti s kuchynkou, dielne a kúpeľne. Pod celým záhradným domčekom sa nachádza pivnica ktorá slúžila na skladovanie vína alebo sezónnych plodín.

IS: elektrika 220/380, obecný vodovod, plyn, studňa, odpad septik.

V obci sa nachádza kompletná občianska vybavenosť ako MŠ, ZŠ, zdravotné stredisko, lekáreň, pošta, reštaurácie, potraviny, kaviareň, fitnescentrum. Obec ma skvelé dopravné vlakové aj autobusové napojenie na mestá Bratislava a Trnava a napojenie na diaľnicu.

Vzdialenosť od miest: Modra 5 km, Pezinok 6 km, Senec 13 km, Bratislava 25 km, Trnava 25 km.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Majestátny 6 izbový rodinný dom v peknom prostredí obce Šenkvice

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.