NOVÁ CENA ! Vidiecka usadlosť s 9,5 hektármi na polosamote pri Senohrade

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
110 m
2
Plocha pozemku:  
95718 m
2
okres Krupina
Senohrad
pred 39 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 25 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na predaj výnimočnú nehnuteľnosť v príjemnom prostredí na polosamote. Jedná sa o pôvodný gazdovský dom s obrovským uceleným pozemkom o celkovej výmere 95718 m2. Pozemok je oplotený agátovými stĺpmi, rovinatý, južne orientovaný, pravidelného tvaru. Lesíkom je rozdelený na 2 časti. Po obvode pozemku je vysadených 3700 kríkov. Vedie k nemu nová spevnená komunikácia.

Staršia časť domu je postavená z kameňa, novšia je z tehly.

Na dvore je elektrická prípojka s novým elektromerom, ( platí sa základný paušál, denný aj nočný prúd),nová vŕtaná 70 m hlboká výdatná studňa. V rámci pozemku sú ďalšie 2 povrchové studne.

Dom je prízemný, pôvodnú časť tvorí chodba, kúpeľňa, a 2 izby po stranách a so samostatnými vchodmi komora a maštale. Novšiu časť domu tvorí, chodba, 2 izby a kúpeľňa. Tu prebehla čiastočná rekonštrukcia - nové el.rozvody, nové drevené okná, podlahy, steny. Na dvore je garáž na auto aj traktor a letná kuchynka. Za domom je pozemok, lúka s remízkami kríkov a stromov. Príjemným lesíkom prejdete na druhú časť pozemku.

Nehnuteľnosť je po rekonštrukcii ideálna na založenie si vlastnej farmy alebo ranča. Lokalita poskytuje pokoj, ticho, výhľady a možnosti na prechádzky, hubárčenie. V jej blízkosti sú len 2 domy, z ktorých jeden je využívaný rekreačne. Dom je v dobrej dostupnosti do Senohradu, ( cca 3 km), čo je obec s dobrou sociálnou infraštruktúrou .

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: NOVÁ CENA ! Vidiecka usadlosť s 9,5 hektármi na polosamote pri Senohrade

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.