Rodinný dom, podnikateľské priestory Sklené, Turčianske Teplice

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
290 m
2
Plocha pozemku:  
1126 m
2
okres Turčianske Teplice
Sklené
pred 89 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 5 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj priestranný rodinný dom, momentálny využívaný na podnikateľské účely (pohostinstvo) v obci Sklené

PREDMET PONUKY

Nehnuteľnoť vedená ako rodinný dom, avšak momentálne využívaná na podnikateľské účely sa nachádza v centre dedinky Sklené v okrese Turčianske Teplice. Dom je situovaný na rovinatom pozemku o výmere 1126m2, kde sa nachádza aj hospodárska budova. Zastavaná plocha domu je približne 300m2, časť domu je podpivničená, nachádza sa tu kotolňa a pivnica.

Dom dispozične pozostáva z veľkej spoločenskej miestnosti s barom, kancelárie, dvoch samostatných wc, priestrannej kuchyne, troch menších miestností využívaných ako skladové priestory a jednej väčšej miestnosti, taktiež využívanej ako sklad. Približne 1/3 domu je podpivničená, vstup do pivnice aj do kotolne je zvonku.

Na vykurovanie slúži kotol na pevné palivo.

Nehnuteľnosť prešla čiastočnou rekonštrukciou, ktorá spočíva vo výmene strechy a čiastočnej výmene pôvodných drevených okien za plastové.

LOKALITA

Obec Sklené sa nachádza len 16km od kúpeľného mesta Turčianske Teplice a 15km od historickej Kremnice, v nádhernom tichom, horskom prostredí Kremnických vrchov. Svojím obyvateľom ponúka dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu obchod, škôlka a 1.stupeň základnej školy, kostol a obecný úrad.

V blízkosti obce sa nachádzajú známe lyžiarske strediská Skalka (22km) a Krehule (16km) a trochu vzdialenejšia Valčianska Dolina (38km). Na svoje si tu prídu priaznivci turistiky, cykloturistiky, hubárčenia, ale aj relaxu, ktorý vo veľkom ponúkajú svojim návštevníkom Turčianske Teplice.

HODNOTENIE MAKLÉRA

Táto nehnuteľnosť má veľký potenciál v možnosti využitia na podnikateľské účely, prípadne po úprave aj ako ubytovacie a rekreačné zariadenie. Veľkou výhodou je možnosť parkovania aj priamo vo dvore a veľmi dobrý priestranný prístup z obecnej cesty.

CENA

204 000,- Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina

Na mape: Rodinný dom, podnikateľské priestory Sklené, Turčianske Teplice

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.