NA PREDAJ 4 izbová Novostavba Maly Raj

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
87 m
2
Plocha pozemku:  
330 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Pezinok
Slovenský Grob
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 22 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Orin real Vám ponúka na predaj 4 izbový rodinný dom bungalov v Slovenskom Grobe - Novostavba v lokalite Malý Raj.

Dom sa nachádza na rožnom pozemku takže má len jedného suseda, je skvele orientovaný na 3 svetové strany - východ 2 izby, juh spálňa a obývačka a západ časť obývačky, čo znamená že je celý deň presvetlený a posobí teplo, útulne a príjemne.

Úžitková plocha má rozlohu 87m2 + terasa, pričom samotný dom stojí na oplotenom pozemku s rozlohou 330m2 s posuvnou bránou na diaľkové ovládanie a bránkou, je súčasťou dvojdomu, ale s protihlukovou dvojitou priečkou, je výborne a prakticky riešený, má 3 samostatné nepriechodné izby pričom jedna je zariadená ako šatník 4x 1meter skrine, wc je samostatné, v kúpelke je rohová vaňa a práčka, na chodbe rolldoor s policovou zostavou a skrytý samostatný plynový kotol, obývacia izba je spojena s jedálenskou časťou a priestrannou kuchyňou so zabudovanými spotrebičmi, a predpípravou na krb, dom má tiež predpípravu na vonkajšie žalúzie. V celom dome je podlahové kúrenie. V chodbách, kúpelke, wc a v obyvačke s kuchyňou je kvalitná sivá lesklá dlažba a v izbách je plávajúca podlaha.

V dome ostáva kompletne vybavená kuchynská linka varná platňa, rúra, umýačka riadu, chladnička s mrazničkou, jedálenský stôl so stoličkami, vstavaná skriňa v chodbe, rohová sedacia súprava, tv nábytok, v spálni je posteľ, skriňová zostava 4metre, komoda + ďaľší nábytok vo vstupnej chodbe a na terase je záhradné sedenie a náradie v záhradnom domčeku s prístreškom. Takže sa stačí len nasťahovať. Je možné dobudovať aj pochodznu povalu cca 50m2 ako úložný priestor.

Internet je vedený optikou od Slovanetu.

Mesačné náklady na rodinu sú aj po zvýšovaní veľmi nízke 120,- Eur. (elektrika, plyn, voda, internet)

Súčasťou areálu Malý Raj je úžasné jazierko na prechádzky, okolo ktorého boli vybudované atrakcie na aktívne vyžitie, ako sú detské ihriská, posilňovacie stroje, grilovacie altánky, oplotený výbeh pre psíčkarov, ďalej sa tu nachádza nová ZŠ aj MŠ, zastávka autobusu, reštaurácia, kaviarne, v blízkosti krásny ekopark a obľúbené vinohrady a lesy Malých Karpát. Na skok je okresné mesto Pezinok s kompletnou občianskou vybavenosťou. Výborná dostupnosť do Bratislavy po novej R1. 2 minúty autom sa nachádza OC Monar a Tesco.

Záhrada je rozdelená na dve časti kôli trávniku úžitkovej časti a parkovaniu (psom).

Cena je 294.999,- Eur.

V cene je aj znalecký poudok na hodnotu domu. Voľný k nasťahovaniu marec-apríl 2024.

0915957390

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
neuvedené
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
1
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Internet:
áno

Na mape: NA PREDAJ 4 izbová Novostavba Maly Raj

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.