Multifunkčný rodinný dom blízko centra Sp. Nová Ves

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
180 m
2
Plocha pozemku:  
371 m
2
okres Spišská Nová Ves
Spišská Nová Ves
pred 76 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 49 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Číslo ponuky - 8048: PONÚKAME EXKLUZÍVNE NA PREDAJ MULTIFUNKČNÝ RODINNÝ DOM s garážou nachádzajúci sa v blízkosti centra mesta Spišská Nová Ves. Dom možno využiť na bývanie aj na podnikanie (ambulancia, kancelárie). Celková výmera pozemku je 371 m2. Dom je dvojpodlažný s čiastočne zobytneným podkrovím, zastavaná plocha je 112 m2.

Dom je súčasťou zástavby radových meštianskych domov. Vstup do domu je z ulice cez podbránie. Po vstupe do domu sa na prízemí nachádza chodba so schodiskom. kuchyňa, špajza, 2 obytné miestnosti a sklad pod schodiskom. Na poschodí je dispozícia podobná ako v prízemí - chodba s výstupom na balkón, 2 obytné miestnosti, kuchyňa, špajza. Z kuchyne je prechod do kúpeľne s vaňou. V podkroví je vstavaná jedna obytná miestnosť.

Dom je napojený na všetky inžinierske siete (plyn, voda, kanál, elektrina). Vykurovanie je ústredné zabezpečené plynovým kotlom. Na pozemku sa nachádza samostatná garáž, za ňou skleník a hospodárska budova. V blízkosti je kompletná občianska vybavenosť, centrum mesta je v bezprostrednej blízkosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
1
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.