Kontaktné údaje

LAGUNA REALITY, s.r.o.

Zimná 59

052 01 Spišská Nová Ves

Meno:
  Ing. Martin Karchňák
Telefón:
+421 907 898 188
E-mail:
ID ponuky:
8325

Novostavba energet. úsporný RD na okraji obce Spišský Hrhov

189 000
Plocha:  
101 m
2
Plocha pozemku:  
560 m
2
okres Levoča
Spišský Hrhov
pred 14 dňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame PRÍLEŽITOSŤ NA BÝVANIE V MODERNOM ENERGETICKY ÚSPORNOM RODINNOM DOME SITUOVANOM NA OKRAJI OBCE Spišský Hrhov (10 min Levoča, 20 min Spišská Nová Ves, po diaľnici D1 Poprad a Prešov 30 min). V rámci prebiehajúceho projektu (2023) je postupne realizovaná výstavba 3 NOVOSTAVIEB RODINNÝCH DOMOV S VYKUROVANÍM NA TEPELNÉ ČERPADLO, pričom k dispozícii sú EŠTE DVA JEDNOPODLAŽNÉ RODINNÉ DOMY, umiestnené na pozemkoch s výmerami 532 m2, resp. 560 m2. NA PROJEKT JE VYDANÉ STAVEBNÉ POVOLENIE, výstavba domov je možná prakticky okamžite. Možné zatiaľ zapracovať aj INDIVIDUÁLNE POŽIADAVKY KLIENTOV, najmä z hľadiska delenia vnútorného priestoru.

DOMY SÚ DIZAJNOVANÉ V ATRAKTÍVNOM MODERNOM ŠTÝLE S PLOCHOU STRECHOU, VYSOKÝM STROPOM V PRESVETLENEJ OBÝVACEJ MIESTNOSTI S VÝSTUPOM NA TERASU A NA ZÁHRADU. Zastavaná plocha 4-IZBOVÉHO DOMU je 133 m2. Pred domom je parkovacia plocha s výmerou 39 m2, ktorú je možné zastrešiť PRÍSTREŠKOM, prípadne riešiť ako GARÁŽ. Za vstupom do domu je PREDSIEŇ SO ŠATNÍKOM, WC. OBÝVACIA MIESTNOSŤ S PRÍPRAVOU NA KRB JE PREPOJENÁ S KUCHYŇOU. Priestor pre kuchyňu umožňuje rôzne tvarové varianty - kuchyňa v tvare L alebo v tvare U s barovým sedením. Vedľa obývačky je SPÁLŇA RODIČOV S VLASTNOU KÚPELŇOU S VAŇOU, resp. alternatívne ŠATNÍKOM. DVE DETSKÉ IZBY sú umiestnené cez chodbu na druhej strane domu. Na chodbe medzi nimi je KÚPELŇA SO SPRCHAVACÍM KÚTOM a TECHN. MIESTNOSŤ/KOMORA.

DOMY SÚ RIEŠENÉ V ENERGETICKOM ŠTANDARDE A0 - t.j. ako domy s TAKMER NULOVOU POTREBOU ENERGIE. Vykurovanie bude riešené ako PODLAHOVÉ s ovládaním termostatu pre každú izbu zabezpečené TEPELNÝM ČERPADLOM. Súčasťou realizácie je príprava, prestup na FOTOVOLTARICKÉ PANELY pre ohrev vody a DOMOVÁ ÚPRAVOVŇA VODY. Zachytávanie dažďovej vody ako doplnkový zdroj úžitkovej vody bude zabezpečené RETENČNOU NÁDRŽOU. Doplnkovým zdrojom energie bude aj krb v obývačke (príprava v cene). Pri stavbe budú použité odskúšané kvalitné stavebné materiály a riešenia. Domy budú napojené na inž. siete (el. energia, vodovod, kanalizácia). Alternatívne aj možnosť pripojenia aj na plyn (v dostupnosti).

Domy sa ponúkajú v štandarde HOLODOM - bez finálnych povrchov, kuchyne a sanity. Uvádzacia cena za štádium HOLODOM je 189 000 EUR.

Možná dohoda aj na celkovej dodávke na kľúč v alternatívach:

"NA KĽÚČ INTERIÉR" v sume 217 000 EUR,

"NA KĽÚČ INTERIÉR+EXTERIÉR" v sume 247 900 EUR.

Kompletný rozpis čo obsahuje cena za holodom, resp. "na kľúč" zašleme na vyžiadanie.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Novostavba energet. úsporný RD na okraji obce Spišský Hrhov

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.