VIRTUÁLNA OBHLIADKA - RODINNÝ DOM V BLÍZKOSTI PRÍRODY

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
210 m
2
Plocha pozemku:  
535 m
2
Počet izieb:  
4-izbový dom
okres Pezinok
Svätý Jur
Svätý Jur - mesto
pred 75 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 71 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Licencovaná realitná kancelára ORIN REAL ponúka exkluzívne na predaj 4 izbový atypický, trojpodlažný rodinný dom vo Svätom Jure

Nachádza sa v bočnej uličke priamo v blízkosti krásnej prírody.

Pozemok -535 m2

Zastavaná plocha-cca: 100 m2

Úžitková plocha - 210 m2.

Dom je napojený na všetky IS.

Bol postavený v 2000 roku. Pred 5 rokmi prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Nachádza sa na mierne svahovitom pozemku so sklonom 25 %. Z ulice má vybudovaný zaujímavý plot z lomového kameňa. V prednom oplotení sa nachádzajú kovové vráta na diaľkové ovládanie, cez ktoré je prístup do vstupného dvora. Podlaha je zhotovená zo zámkovej dlažby. Sklenené zastrešenie kvôli presvetleniu slúži tiež ako prístrešok na 1 auto.

Materiál-Tehla-zateplený polystyrénom

Krytina strechy je zhotovená z betónovej škridly BRAMAC

Plastové okná so žalúziami.

Kúrenie riešené plynovým kotlom / nový- značky Viessmann - podlahové kúrenie v celom dome, V zimnej záhrade elektrické podlahové kúrenie.

V letných mesiacoch sa schladíte prostredníctvom klimatizácie. V dome sa nachádzajú 4 hybridné klimatizačné jednotky s možnosťou kúrenia

Je tu zabudovaný Alarm, predpríprava na kamerový systém.

Dispozičné riešenie:

Dom má jedno podzemné podlažie, dve nadzemné podlažia / z toho jedno podkrovné /

1.podzemné podlažie pozostáva - zádverie ,šatník, schodisková hala, chodba, sklad ,kotolňa, garáž pre dve autá, východ na záhradu.

1 nadzemné podlažie pozostáva - obývacia miestnosť, kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa + toaleta. Atraktívna zimná záhrada s výstupom na terasu Vám umožní príjemný oddych s nádherným výhľadom na Malé Karpaty.

Medzi obývacou miestnosťou a kuchyňou je krásna keramická kachľová pec, ktorá slúži na vykurovanie domu nie len v prechodnom období. Teplo z nej dodáva celej nehnuteľnosti príjemnú atmosféru. Kuchynská linka so všetkými zabudovanými spotrebičmi bola menená pred 5 rokmi.

2 nadzemné podlažie - podkrovné pozostáva - chodba, 2 detské izby ,kúpeľňa + toaleta , spálňa s veľkorysým šatníkom, pracovný kút.

Z jedálne je výstup na zastrešenú terasu s príjemný posedením., . Záhrada pokračuje mierne svahovitým pozemkom až k vinici- 200 m2,ktorá je taktiež súčasťou predaja.

Ak hľadáte bývanie v nádhernom prostredí v blízkosti krásnej prírody, tak táto nehnuteľnosť je vhodná práve pre Vás.

Vo Svätom Jure nájdete, jednu z najlepšie hodnotených základných škôl, , škôlky, poštu, potraviny, reštaurácie, kaviarne, lekáreň . Skvelá dopravná dostupnosť do BA ,PK vlakom či autobusom.

Na svoje si prídu aj milovníci behu, turistiky či cykloturistiky- v blízkosti množstvo bežeckých a cyklistických trás, značené turistické chodníky na Biely Kríž, Limbach, Babu. Vo Svatom Jure máte možnosť zúčastňovať sa i rôznych podujatí, ako napr: Svatojurské hody, Deň otvorených pivníc, Vínna cesta, či organizované turistické akcie.

V prípade záujmu o obhliadku nás pokojne kontaktujte na tel: 0903570428.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
3
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Na pozemku
Počet kúpeľní:
2
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Terasa:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.