ROZOSTAVANÝ RODINNÝ DOM NA PREDAJ, CENTRUM ZÁBLATIA, 273 M2

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
237 m
2
okres Trenčín
Trenčín
pred 10 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 8 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj rodinný dom v príjemnom tichom prostredí v Trenčíne, časť Záblatie. Dom je postavený v centre Záblatia, s dobrou dostupnosťou do mesta.

Prízemie rodinného domu pozostáva zo vstupnej chodby, technickej miestnosti s práčovňou, kuchyne s špajzou a priestranná obývacia miestnosť. Z kuchyne a obývacej izby je vstup na prekrytú terasu. V obývacej miestnosti je umiestnený komín a priestor pre krb.

Z obývacej miestnosti je prístupné schodisko do druhého nadzemného podlažia.

Druhé nadzemné podlažie pozostáva z troch obytných izieb a priestrannou kúpeľňou. Z dvoch obytných izieb je prístup na balkón.

Rodinný dom je postavený na železobetónových pásových základoch. Nosné a deliace steny sú vymurované z keramických tehál hrúbky 250 a 115 mm. Obvodové steny sú zateplené kontaktným zatepľovacím systémom hr. 150 mm. Stropná konštrukcia nad prvým nadzemným podlažím je zo železobetónového skladaného stropu. Strešná konštrukcia je plochá, ako hydroizolácia sú použité modifikované asfaltové pásy natavené celoplošne v dvoch vrstvách, nosná konštrukcia je z drevenej trámovej konštrukcie z rasteného dreva. Schodisko je monolitické železobetónové.

Rodinný dom je napojený na mestskú kanalizáciu, vodovod, plyn, elektrinu.

Zastavaná plocha: 84,68 m2

Úžitková plocha s krytou terasou: 130,28 m2

Úžitková plocha bez terasy a bez balkóna: 108,41 m2

Výmera pozemku: 273 m2

Cena rodinného domu je v aktuálnom štádiu rozostavanosti 205 000 EUR (cena zahŕňa pokračovanie v stavebnom dozore a vybavenie kolaudácie).Záblatie je rozvíjajúca sa časť Trenčína, kde je kompletná občianská vybavenosť a dobrý prístup do mesta. Dom sa nachádza v tichej časti, je orientovaný na južnú stranu. Viac informácií na tel. čísle: +421 41 3217800 alebo prostredníctvom e-mailu: cernanska@tureality.sk, janikova@tureality.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.