Rodinná Vila dom v tichej lokalite 3D obhliadka 112-12-MACHO3

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
450 m
2
Plocha pozemku:  
1083 m
2
okres Trenčín
Trenčín
Na Vinohrady
pred 34 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 23 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

112-12-MACHO3

Nechce sa Vám stavať nový dom a chcete hneď bývať?

BeMi realitná kancelária ponúka na predaj krásnu rodinnú vilu s možnosťou všestranného využitia. Rodinný dom má krásny výhľad na Trenčiansky hrad.

RD vhodný nielen na bývanie ale aj na podnikateľskú činnosť, či už zriadenie pobočky firmy, resp. kancelárie, ordinácie súkromného lekára, atď. Dom má 6 izieb, 3 kúpeľne, ďalšie priestory pre firemnú kanceláriu, ordináciu či podnikanie dvojgaráž a 4 parkovacie miesta pred domom.

Dom sa nachádza v tichej lokalite mesta Trenčín – Na Vihohrady na jednosmernej ulici. Úžitková plocha domu je 450m2, zastavaná 250m2 a pozemok má rozlohu 1083 m2. Všetky prípojky IS.

Na prízemí sa nachádza dvoj-garáž s automatickými bránami, zádverie so vstavanou skriňou, kuchyňa s jedálňou a terasou, obývačka - Galéria je s otvoreným výhľadom do poschodia. V obývačke sa nachádza obrovský krb, ktorý Vám vytvorí nádhernú atmosféru pri dlhých zimných večeroch a domáce kino.

Hosťovská izba, kúpeľňa a terasa spájajúca pracovňu, hosťovskú izbu a obývačku. Plus Veľká práčovňa je tiež k dispozícii.

Na poschodí (podkrovie) sa nachádza hlavná spálňa so šatníkom a kúpeľnou a dve detské spálne s kúpeľňou, v galérii je knižnica. Vykurovanie je zabezpečené kondenzačným kotlom Buderus solárnymi panelmi a preto prevádzkové náklady na rozlohu domu sú veľmi nízke a pohybujú sa do 145 eur/ mesiac.

V celom dome sa nachádzajú spolu 3 kúpeľne a 6 izieb plus kúpeľňa je aj dolu v suteréne.

Celý dom je podpivničený a tieto priestory obsahujú kotolňu s pracovnou miestnosťou, sklad na náradie, nevykurovanú vínnu pivnicu, sklad, práčovňu so sušiarňou, miestnosti pre vírivú vaňu so saunou a fitness/herňu (alternatívne samostatná bytová jednotka), kúpeľňa.

Odporúčame vidieť. Dom bol kolaudovaný v roku 2009

3D obhliadka skopírujte link: my.matterport.com/show/?m=ZqvEgnM1LAB

Cena na vyžiadanie.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Rodinná Vila dom v tichej lokalite 3D obhliadka 112-12-MACHO3

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.