Kontaktné údaje

TUreality, s. r. o.

Halková 2761/33

01001 Žilina

Meno:
  Jozef Butin
Telefón:
+421 41 3217800
E-mail:
ID ponuky:
52583

Na predaj novostavba rodinného domu v obci Urmince

199 990
Plocha:  
403 m
2
Plocha pozemku:  
403 m
2
okres Topoľčany
Urmince
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

dnes
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj novostavbu samostatne stojaceho rodinného domu typu bungalov v tichej lokalite v obci Urmince na pozemku o rozlohe 403 m2.

VÝHODY NEHNUTEĽNOSTI: + výborná poloha a tichá nepriechodná ulica + vysoká energetická úspornosť A, A0 + výborná dostupnosť do mesta do mesta Topoľčany + kompletne zariadený + upravené okolie domu.

DOM: Urmince 4 - izbový so zastavanou plochou 143 m2 úžitková plocha domu 97 m2 konštrukčný systém tvárnice PORFIX 300 mm, škridlová plechová krytina, pochôdzna sedlová strecha zateplená s väzníkovým krovom a úložným priestorom dom kompletne zateplený s polystyrénom hrúbky 200 mm, biela fasádna silikónová omietka, hladké omietky na stenách vymaľované na bielo, okná plastové 6 komorový profil sklopno posuvné dvere s trojsklom PSK portál (vstup na terasu). Podlahové kúrenie a ohrev vody domu zabezpečuje plynový kotol BAXI. IS: obecná voda, elektrika, plyn, betónová žumpa 12 m3.

:

VYBAVENIE DOMU: - závesné WC Geberit 1 ks - klimatizácia VIESSMANN - kamerový systém, medené a dátové vodiče pod omietkou, keramická dlažba v celom dome, biele interiérové dvere s obložkovými zárubňami, kúpeľňa s vaňou a sprchovým kútom, kuchynská linka vyrobená na mieru so vstavanými spotrebičmi BEKO, americké chladnička, indukčná varná doska, elektrická rúra, mikrovlnná rúra krbové kachle, letná terasa.

DISPOZÍCIA DOMU: - vstupná chodba - (zádverie 4,20 m2),rozdeľovacia chodba - ( 6,20 m2), detská izba - (10,70 m2), hosťovská izba - (13,20 m2), spálňa - (15,60 m2), kúpeľňa - (6,60 m2), technická miestnosť s WC -(4,20 m2), špajza - (3,30 m2), kuchyňa spojená s obývacou izbou so vstupom na terasu - (33,10 m2), terasa - (22,90 m2).

POZEMOK: - rovinatý o celkovej výmere 403 m2, k pozemku vedie cestná komunikácia, prednú časť pozemku tvorí zámková dlažba, kde sú vysadené smaragdové tuje, hlavná brána je kovová na diaľkové ovládanie. Za domom je situovaný záhradný domček z dreva s plechovou strechou a vyvýšené záhony.

NÁŠ NÁZOR: Rodinný dom v Urminciach, nachádzajúci sa len 7 - kilometrov od okresného mesta Topoľčany, je skutočne výnimočnou nehnuteľnosťou. Jeho poloha v tichej ulici prináša množstvo výhod pre budúcich majiteľov. Jednou z hlavných výhod tejto polohy je blízkosť okresného mesta Topoľčany. Toto mesto poskytuje všetky potrebné služby, obchody a zariadenia, ktoré budú rodina potrebovať. Bezpečnosť a pohodlie sú tiež zabezpečené vďaka prítomnosti materskej školy a základnej školy v blízkosti, čo je pre rodičov s malými deťmi veľkou výhodou. Okrem týchto výhod je tiché prostredie ideálna pre tých, ktorí hľadajú pokoj a súkromie v kombinácii s výhodami blízkeho mesta. Celkovo tento dom je skvelou voľbou pre rodiny, ktoré ocenia kombináciu tichého prostredia v blízkosti kompletnej občianskej vybavenosti, ktoré ponúka obec Urmince. Ak túžite po rodinnom dome v príjemnej lokalite s výhodami okolitého mesta, tento dom je ideálnou voľbou pre Vás. V prípade záujmu Vám náš finančný špecialista sprostredkuje bezplatne HÚ šitý na mieru podľa Vášho výberu. Energetický certifikát A0. Kontakt: +421413217800, butin@tureality.sk, web:jozefbutin.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina

Na mape: Na predaj novostavba rodinného domu v obci Urmince

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.