DELTA- SKVELÁ CENA!!! 6 izbový rodinný dom po rekonštrukcii, blízko vlekov, Vernár

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
160 m
2
Plocha pozemku:  
548 m
2
okres Poprad
Vernár
pred 53 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 34 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

DELTA PROPERTY - realitná kancelária z poverenia majiteľa ponúka na predaj 6 izbový rodinný dom vhodný  na trvalé bývanie, prípadne rekreačné účely  v malebnej obci Vernár.

DOM: Rodinný dom je postavený pôvodná časť domu z klasickej tehly, kvádra, nová pristavená časť z Porobetónu. Dom prešiel rozsiahlou rekonštrukciou v rokoch 2016/2017. Nová strecha s krytinou s pozinkovaného plechu, plastové okná, na prízemí interiérové dvere z masívu, plávajúce podlahy v izbách, keramická dlažba v kúpeľniach, vstupnej chodbe, nové rozvody vody, elektriny, odpadu. Zrekonštruované kúpeľne  vrátane novej sanity, zrekonštruované schodisko,  nová kuchynská linka.  Vykurovanie je teplovodné ( radiátory) pomocou  kotla na tuhé palivo ( Viadrus). Voda je napojená na verejný vodovod, odpad je napojený na verejnú kanalizáciu. Ohrev vody je obojživelníkom ( elektrina, alebo kotlom na tuhé palivo). Dom je zateplený a má novú fasádnu silikátovú omietku.

DISPOZÍCIA: Rodinný dom pozostáva z dvoch podlaží. Na prízemí sa nachádza vstupná chodba, kuchyňa, obývacia izba s balkónom orientovaná na juh,hosťovská izba s balkónom orientovaná na východ, kúpeľňa s vaňou spojená s toaletou, špajza. Na poschodí sa nachádzajú 4 izby ( tri orientované na východ, jedna na juh) , kúpeľňa so sprchovacím kútom, vaňou, toaletou, bidetom, vchod na podkrovie ( momentálne slúži na skladovanie mimosezónnych vecí). Na pozemku sa nachádza dreváreň a kotolňa.

VÝHODY:  Ihneď vhodný na užívanie. Nízke mesačné náklady ( 19,-€ € voda, 80,-€ elektrina).

POZEMOK: K domu prislúcha pozemok o veľkosti 548 m2 ( zastavaná plocha 118 m2) v osobnom vlastníctve. Pozemok je oplotený.

LOKALITA: Dom sa nachádza cca 1 km od lyžiarskeho strediska Tri studničky. Vernár je vzdialený 20 km od Popradu. V obci sa nachádza Obecný úrad,,  potraviny, materská škola. Obec Vernár bola zapísaná ako chránená lokalita Slovenský raj. 

ZNÍŽENÁ CENA: 199.900,- EUR

Rodinný dom sa predáva čiastočne zariadený, tak ako je na fotografiách ( kuchynská linka vrátane spotrebičov varná doska,  vstavaných spotrebičov - rúra na pečenie, mikrovlnná rúra,  chladnička, umývačka riadu, digestor), nábytok v izbách.

Možnosť financovania hypotekárnym úverom.

V prípade záujmu o obhliadku danej nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať na tel. čísle 0917 206 415 alebo mailom a rada Vás prevediem danou nehnuteľnosťou.

V cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo. V prípade záujmu Vám vieme pomôcť aj s financovaním.

DELTA PROPERTY je členom Realitnej únie Slovenskej Republiky a riadi sa Realitným kódexom vydaným Realitnou úniou. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, vypracovanie kompletnej zmluvnej dokumentácie v advokátskej kancelárií.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Bezpečnostné dvere:
áno
Internet:
áno

Na mape: DELTA- SKVELÁ CENA!!! 6 izbový rodinný dom po rekonštrukcii, blízko vlekov, Vernár

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.