Polyfunkčný objekt, ÚP 1200 m2, Zempl. Šírava, Vinné, Michalovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1200 m
2
Plocha pozemku:  
1594 m
2
okres Michalovce
Vinné
pred 73 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 66 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Bývajte, podnikajte, relaxujte a dovolenkujte na jednom mieste v bezprostrednej blízkosti Zemplínskej Širavy. Ak hľadáte nadštandardné bývanie v tichej lokalite so zabehnutou prevádzkou autoservisu, pneuservisu, skladových, kancelárskych priestorov a veľkým „openspace“ priestorom vhodným na prevádzku showroomu alebo gastroprevádzky (vhodné na svadby, rodinné oslavy a iné) je táto ponuka určená práve Vám!

EXKLUZÍVNE Vám Impulz Real, s.r.o., v zastúpení Ing. Peter Plačintár, +421903806237 ponúka na predaj práve tento polyfunkčný objekt v extraviláne obce Vinné, okr. Michalovce.

Ponúkaná nehnuteľnosť bola prijatá na základe osobnej obhliadky a so súhlasom majiteľa nehnuteľnosti.

Pre 3D PREHLIADKU a podrobnú PREZENTÁCIU NEHNUTEĽNOSTI nás prosím neváhajte kontaktovať!

Popis domu:

- samostatne stojaci trojpodlažný objekt postavený z pórobetónových tvárnic,

- valbová strecha s krytinou Bramac,

- v celom objekte sú inštalované plastové okná, vchodové dvere do obytnej časti sú plastové,

- časť tretieho nadzemného podlažia je klimatizovaná.

Dispozícia:

- Prízemné podlažie má cca 370 m2:

Tento priestor disponuje kompletne zariadeným a zabehnutým autoservisom a pneuservisom so stálou klientelou. Predajňu pneumatík, skladové priestory, kancelárie, šatňa pre personál, sociálne zázemie. Autoservis a pneuservis je dispozične rozdelený na dve samostatné dielne. Pneuservis je vybavený špičkovým zariadením a to 2 x montážny stroj a vyvažovačka, kompresor Atlas Copco, generátor dusíku, rozvody vzduchu s ostatným vybavením. Autoservis, v ktorom je možná oprava aj malých nákladných automobilov je vybavená 2.oj stĺpovým hydraulickým zdvihákom, veľkou montážnou jamou zdvihák na prevodovku, lisom a ďalším vybavením. Skladové priestory sú vybavené regálmi pre sezónne uskladnenie pneumatík. Ostatné logistické priestory prízemného podlažia sú kompletné zariadené.

- 1. Nadzemné podlažie cca 415 m2:

V tomto priestore s veľkým „openspace“ priestorom o rozlohe 340 m2 je možné zrealizovať veľké množstvo podnikateľských zámerov, napr. predajňu, showroom, gastroprevádzku orientovanú na svadby, rodinné oslavy alebo diskotéku. Priestor ponúka možnosti širokého spektra využitia. Vstup do tohto priestoru je cez dva samostatné vstupy, ktoré sa v súčasnej dobe využívajú na parkovanie osobných automobilov. Každý poskytuje 38 m2 priestoru.

- Medziposchodie :

Na medziposchodí sa nachádza technická miestnosť 35 m2 s technológiou kúrenia, prípravy teplej pitnej vody s veľkým úložným priestorom a miestnosť slúžiaca v súčasnej dobe ako špajza a sklad o rozlohe rovnako 35 m2.

- 2. Nadzemné podlažie cca 300 m2:

Na vrchnom podlaží objektu sa nachádzajú veľkorysé obytné priestory, ktoré sa skladajú z 2x garsónka, 45m2 / 58,8 m2 a priestorovo nadštandardný 3 izbový byt o celkovej rozlohe 187 m2. Vstup do obytných priestorov cez spoločnú chodbu o veľkosti 9,75 m2.

• Garzónka č.1 – Vstupná chodba, izba s kuchynskou linkou bez spotrebičov, WC + sprchovací kút, špajza.

• Garzónka č.2 – Vstupná chodba, izba s kuchynskou linkou bez spotrebičov, WC + sprchovací kút, špajza, možnosť vstupu na loggiu.

• Byt – predsieň, jedáleň s loggiou, obývačka, detská izba so samostatný WC a sprchovacím kútom a loggiou, spálňa so šatníkom, samostatná kúpeľňa s WC, sprchovacím kútom a vaňou, chodba do kuchyne, práčovňa, samostatné hosťovské WC, kuchyňa so špajzou a loggiou.

Všetky bytové jednotky sa predávajú zariadené.

Jednotlivé podlažia v objekte sú spojené 3. ramenným centrálnym schodiskom s drevenými stupnicami.

Inžinierske siete :

- v dome je zavedená elektrina 230/400 V, obecný vodovod, plyn, kanalizácia, internet a satelit, solárne kolektory,

- vykurovanie domu je riešené 2 x kondenzačným kotlom na plyn, radiátormi. Príprava teplej pitnej vody je v letných mesiacoch riešená párom solárnych kolektorov s technológiou a zásobníkom,

- omietky v celom dome sú štukové, podlahové krytiny na jednotlivých podlažiach sú riešené podľa využitia priestorov (dlažby, plávajúce podlahy atd) , interiérové zárubne a dvere sú z masívu, v technickej časti objektu podľa potreby plastové alebo kovové zárubne v kombinácii s drevenými dverami,

- Prevádzkové náklady (2 osoby, prevádzkovaný pneuservis) – 250 € / mesiac

Zastavaná plocha: cca 470 m2

Obytná plocha: cca 300 m2

Úžitková plocha : cca 890 m2

Popis pozemku:

- výmera: cca 1594 m2,

- k nehnuteľnosti patrí okrasno-úžitková záhrada so skleníkom a množstvom ovocných stromov,

- prístup k objektu je po verejnej asfaltovej komunikácii z dvoch prístupov. Vstup je možný do pneuservisu z priľahlého parkoviska alebo na 1. nadzemné podlažie z obecnej cesty,

- pozemok je upravený, výškovo členitý,

- na pozemku sa nachádza technická nádrž na vodu a technické nekryté priestory za objektom vhodné na uskladnenie materiálu,

- pozemok je oplotený, udržiavaný.

Cena nami ponúkanej nehnuteľnosti je vrátane provízie ako aj komplexných služieb spojených s Vaším novým bývaním. V sprostredkovateľskej provízii sú zahrnuté kompletné katastrálne poplatky, právny servis firemným právnikom pozostávajúci z prípravy všetkých zmluvných dokumentov potrebných k prevodu vlastníckeho práva, ako aj právneho poradenstva a notárske poplatky. Obhliadku tejto nehnuteľnosti s bližšími informáciami Vám osobne zabezpečí certifikovaný a licencovaný rodinný realitný maklér NARKS: Ing. Peter Plačintár 0903806237, placintar@impulzreal.sk. Teším sa na spoluprácu.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
4+
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
Pred domom
Počet kúpeľní:
4+
Počet balkónov / loggií:
3
Spôsob kúrenia:
Lokálne plynové
Elektrický prúd:
220/380V
Možnosť hypotekárneho úveru:
áno
Bazén:
áno
Klimatizácia:
áno
Internet:
áno

Na mape: Polyfunkčný objekt, ÚP 1200 m2, Zempl. Šírava, Vinné, Michalovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.