DVOJGENERAČNÝ RODINNÝ DOM - ideálna investícia

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
300 m
2
Plocha pozemku:  
1124 m
2
Počet izieb:  
7 a viac-izbový dom
okres Pezinok
Vinosady
pred 8 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 13 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

LICENCOVANÁ realitná kancelária ORIN REAL predá veľkoryso riešený dvojgeneračný rodinný dom na Školskej ulici v obci Vinosady. Dom má 2 samostatné bytové jednotky. Vchádza sa cez podbránie, ktoré sa využíva i ako garáž pre 3 osobné autá so vstupom na diaľkové ovládanie. Na prízemí je starší dom zo 60 -tych rokov. Vstupnou halou sa dostanete do obývacej miestnosti s funkčným krbom s prieduchmi do izieb. Z izby vchádzate do kuchyne spojenej so špajzou a výstupom na terasu. 3 samostatné izby. Z toho 2 sú orientované do ulice. V spodnej časti domu je vykurovanie riešené okrem krbu, kotlom na pevné palivo, ktorý je v pivnici.

Pivnica je rozlohe cca: 100 m2.

V roku 1995 bola robená nadstavba o rozlohe cca: 170 m2. Obývacia miestnosť je spojená s kuchyňou, špajzou a s výstupom na terasu. Priestranná kúpeľňa s rohovou vaňou a 3 samostatné podkrovné izby. V hornej časti domu je kúrenie riešené plynovým kotlom. Obe bytové jednotky majú samostatné merače.

Prístavba bola robená s materiálom Durisol - fasáda ešte nie je komplet dokončená.

V záhrade sa nachádza momentálne veľký skleník, vlastná studňa s čerpadlom na polievanie. sú tam vysadené ihličnaté stromy, višňa, jabloň, hrušky....

Celková výmera pozemku na užívanie je 1124 m2. Z toho v osobnom vlastníctve je 659 m2 a 465 m2 je vo vlastníctve cirkvi, no majiteľ nehnuteľnosti ho má právo bezplatne využívať. Takto je to i ostatných susedných pozemkoch.

Tento dom má niečo, čo ho odlišuje od ostatných - momentálne existujú dva samostatné byty, čo vám dáva možnosť rozhodnúť sa, či chcete vytvoriť jeden veľký rodinný dom alebo ich využiť na 2 individuálne byty na investovanie.

Predstavte si tie možnosti! Môžete spojiť tieto dva byty a vytvoriť si veľký, elegantný rodinný dom s obrovským potenciálom.

Táto možnosť vám umožní vytvoriť si svoj osobný raj podľa vlastných predstáv.

No ale čo keby ste sa rozhodli pre investíciu? Tieto dva byty môžu byť prerobené a prenajímané, čo vám poskytne príjmový potenciál a finančnú istotu. Obec Vinosady je atraktívnou lokalitou pre oba scenáre. Táto lokalita je obľúbená pre svoju polohu a blízkosť k Bratislave, čo robí tento majetok atraktívnym pre investíciu.

Táto príležitosť vám dáva voľnosť rozhodnúť sa, ako chcete využiť tento majetok. Či už ako váš osobný rodinný dom, dvojgeneračný rodinný dom, alebo ako investíciu so zabezpečeným príjmom. Nechajte svoju kreativitu rozhodnúť a príďte si pozrieť túto ponuku osobne.

V prípade záujmu volajte: 0903718726

www.lenkakravarcikova.sk

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
2
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
áno
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Terasa:
áno

Na mape: DVOJGENERAČNÝ RODINNÝ DOM - ideálna investícia

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.