Kontaktné údaje

Reality&Floor s.r.o

Vlčany č. 1581

92584 Vlčany

Meno:
  Štefan Anda
Telefón:
0915/978 916
E-mail:
ID ponuky:
775956

Preám 4+1 izb RD v obci Vlčany

99 000
Plocha:  
150 m
2
Plocha pozemku:  
1672 m
2
okres Šaľa
Vlčany
pred 19 dňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 19 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj 4+1 izb RD v obci Vlčany. Je to 55 ročná stavba s rozlohou cca 120 m2 na pozemku s rozlohou 1672 m2 . Je to murovaná stavba z pálenej tehli a kvádrov. Dom je v zachovalom pôvodnom stave ktorý bol riadne udržiavaný. Základy železobetónové s hydroizoláciuo.

V prednej časti domu podlaha betónová na ktorých je drevená podlaha a koberec. V predsieni , na chodbe keramická dlažba. Okná plastové. V kúpeľni vaňa a WC. Kúrenie : ÚK na plyn. Teplá voda z el. bojlera. V prednej časti sa nachádza predsieň, chodba, 4x izba, kúpeľňa, komora .

V zadnej časti okná a dvere sú pôvodné. Podlaha betónová. Je tam chodba, kuchyňa, 2x izba a WC Strecha v dobrom stave s cementovými škridlami. V dome sú všetki IS a kanalizácia pred RD s možnosťou napojenia.

Na dome nie je potrebná väčšia rekonštrukcia. Je vo veľmi dobrom udržiavanom pôvodnom stave. RD je v dobrej tichej lokalite blízkosti centra a blízko parku. Obec sa nachádza vedľa rieky Váh a okolo je pekná príroda s možnosťou cykloturistiky, rybolovu na 10 ha + súkromný rybník. Obec má dobré občianske vybavenie. Dvojjazičná škola a škôlka, pošta, zdravotnícke centrum, lekáreň, obchodné centrá, supermarket a policajná stanica. Vzdialenosť od SA: 15 km, GA: 28 km, BA: 80km cez R7. Pri Vážnom záujme dohoda možná . Cena: 99 000,- € , zahŕňa vypracovanie KZ ako aj návrh na vklad do KÚ, vybavenie HÚ. Naša cena je potvrdená majiteľom. Kontakt: Anda Štefan, Mobil: 0915/978 916.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Preám 4+1 izb RD v obci Vlčany

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.