Ponúkame rodinný dom blízko Košíc v obci Vyšná Myšľa.

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
670 m
2
Plocha pozemku:  
670 m
2
okres Košice - okolie
Vyšná Myšľa
pred 72 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 47 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TU reality ponúka na predaj rodinný dom blízko Košíc v malebnej dedinke Vyšná Myšľa len 7 km od Košíc, v tichej lokalite mimo hlavnej cesty. Rodinný dom sa nachádza na rovinatom pozemku, postavený bol v roku 1960 a čiastočnou rekonštrukciou prešiel v roku 2005 menené okná za plastové, v roku 2006 zateplenie rodinného domu, v roku 2016 vymenená cela strecha. Dom bol postavený zo stavebného materiálu: kombinácia kváder/tehla, elektrická prípojka, plynová prípojka, obecný vodovod, vlastná studňa odpad riešený žumpou, v obci ešte nie je kanalizácia. Vykurovanie rodinného domu, je riešené plynovým kotlom radiátormi, ohrev vody elektrický bojler, internetové pripojenie: dostupnosť ANTIK a TELEKOM.

Dispozícia rodinného domu: vstupná predsieň, 2xveľké predné izby, chodba, menšia izba s prechodom do kúpeľne s WC a ďalšej izby. Úzkou chodbou(ganok)sa prechádza do kuchyne a z kuchyne do veľkej komory. Pri rodinnom dome je garáž a hospodárska miestnosť. Pivnica sa nachádza pod rodinným domom cca 50m2.

Ak Vás táto ponuka zaujala kontaktujte kľudne kontaktujte: RENÁTA SOPKOVÁ:+421 41 3217800 sopkova@tureality.sk: ochotne Vám poradíme a BEZPLATNE pomôžeme aj s financovaním tejto nehnuteľnosti.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Terén:
Rovina

Na mape: Ponúkame rodinný dom blízko Košíc v obci Vyšná Myšľa.

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.