4 izbový dom v Záhorskej Vsi - ideálny pre rybára i hospodára

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
186 m
2
Plocha pozemku:  
759 m
2
okres Malacky
Záhorská Ves
pred 13 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 11 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Na predaj: 4 izbový rodinný dom v obci Záhorská Ves (38 km od BA, 15 km od MA), 3-podlažný dom s úžitkovou plochou 186 m2 a s výmerou pozemku 759 m2.

DISPOZÍCIA DOMU:

Rodinný dom je SAMOSTATNÁ POLOVICA DVOJDOMU s vlastným súpisným číslom a s vlastným oploteným pozemkom. Má 3 nadzemné podlažia (pôdorysy domu máte priložené):

* poschodie (oddychová časť): 2 samostatné izby, obývačka s malou kúpeľňou (sprcha) a s východom na balkón, samostatné WC, chodba

* prízemie (spoločenská časť): chodba tvaru L, obývačka s krbom, kúpeľňa s vaňou, kuchyňa s komorou a s východom na balkón

* polosuterén (technická časť): garáž, dielňa a kotolňa, letná kuchyňa, sklad, komora.

POPIS DOMU:

Rodinný dom je precízne postavená murovaná stavba s obvodovými múrmi hrúbky 40 cm (kvádre) a 15 cm priečkami (tehly), ktorá bola postavená v roku 1974. Osadený je plastovými oknami s izolačným dvojsklom, interiérovými žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Podlahu pokrýva dlážkovina, v kúpeľniach, na schodoch, v chodbách a na balkónoch je položená keramická dlažba, na vnútorných stenách sú omietky. Tepelnú pohodu vám zabezpečí ústredné kúrenie napojené na plynový kotol POROTHERM a romantický krb v obývačke na prízemí. Teplú úžitkovú vodu zabezpečuje 80 l elektrický bojler. V kuchynskej linke tvaru L je zabudovaný plynový sporák a digestor.

Rodinný dom je napojený na inžinierske siete: vodovod, plyn, elektrinu 220/380 V (denný aj nočný prúd) a žumpu. Naviac má aj vlastnú studňu, na ktorú sú napojené rozvody vody na polievanie celého pozemku, takže pestovanie zdravej zeleniny a ostatných plodín máte takmer zadarmo.

Dom stojí na vlastnom, oplotenom pozemku s výmerou slušných 759 m2. Má výhodnú východo-západná orientáciu, ktorá vám zabezpečí dostatok slnečných lúčov po celý deň. Je bez tiarch a okamžite k dispozícii.

Viac fotografií, prípadne pôdorysy, nájdete na webe: realityprofesionalne.sk/ alebo vám ich zašleme na požiadanie.

LOKALITA DOMU:

Dom sa nachádza v tichej časti obce, ale zároveň len na skok do jej centra. Obec má dobrú občiansku vybavenosť - materskú školu, základnú školu so športovým areálom, zdravotné stredisko, dom seniorov, kostol, dom kultúry, poštu, potraviny. Leží na brehu rieky Moravy, a tak okrem turistiky a cykloturistiky je ideálnym miestom pre vodné športy a rybolov.

Samotná obec leží na hranici Slovenska s Rakúskom. Do okresného mesta Malacky so všetkými jeho službami to máte len 15 km a do Bratislavy 38 km, a to autom alebo autobusom.

Ak je primeraná výška vodnej hladiny, tak sa kompou môžete preplaviť aj do susedného Rakúska. A pozor - kompa je pre domácich úplne zadarmo!

VÝHODY DOMU:

* dom neďaleko okresného mesta Malacky

* kľudná lokalita obce

* ideálne miesto pre rybárov a vyznávačov vodných športov

* vhodné na turistiku a najmä na cykloturistiku

* veľký pozemok na pestovanie zdravých plodín

* okamžite k dispozícii.

CENA ZA PREDAJ DOMU: 149 000 € (dohoda)

---------------------------------------------------------------------------------------------------

Ak ste vyznávačom rybolovu a máte vzťah k prírode a chcete si zároveň pestovať vlastnú zdravú zeleninu, tak mi zavolajte na 0905 472 808 a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Aby vás nepredbehol niekto iný...

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
2
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: 4 izbový dom v Záhorskej Vsi - ideálny pre rybára i hospodára

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.