Rodinný dom na predaj Žakarovce

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
230 m
2
okres Gelnica
Žakarovce
pred 65 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 33 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná kancelária Vaše nehnuteľnosti Vám ponúka na predaj krásny a priestranný rodinný dom nachádzajúci sa v obci Žakarovce, vhodný nielen na bývanie, ale aj na podnikateľské účely. Obec sa nachádza 6km od okresného mesta Gelnica a 45km od krajského mesta Košice.

Pozostáva z dvoch podlaží a podkrovia.

Na prízemí (115m2) sa nachádza kuchyňa, spoločenská miestnosť s krbom, ktorá sa využíva ako jedáleň, spoločenská miestnosť, ktorá sa využíva ako obývacia miestnosť a spoločenská miestnosť, ktorá sa využíva ako herňa. Na prízemí sa nachádza aj WC.

Na 1. poschodí (115m2) sa nachádzajú 3 samostatné izby po 15-18m2, s vlastnými kúpeľňami (3,5m2) so sprchovacími kútmi a chodbou. Na poschodí sa nachádzajú aj dve technické miestnosti.

Podkrovie (115m2)- nedokončené, pripravené na minimálne 4 samostatné izby s vlastnými kúpeľnami

Dom bol v roku 2011 komplet prerobený na ubytovanie v súkromí . Výmena elektrických, vodovodných a kúrenárskych rozvodov. Vymenená strešná krytina. Murivo osekané a nanovo vystierkované, zateplené. Plastové okna. Použité keramické dlažby, plávajúce podlahy a PVC. Dom bol zateplený aj zvonku. Dom má vlastnú biologickú ČOV.

V dome je elektrické ústredné kúrenie, možnosť kúrenia na tuhé palivo v krbe s rozvodom tepla do ústredného kúrenia a tiež formou slnečných kolektorov. Dom sa nachádza na veľkom pozemku , kde časť pozemku je svahovitá. Na pozemku sa nachádza ešte jeden starší dom, ktorý sa dá prerobiť, prípadne využívať ako náraďovňa. Na hornej záhrade bol osadený veľký bazén s rozmermi 10x4m – je možné ho tam znova postaviť.

Objekt sa využíva aj ako ubytovacie zariadenie...K RD patrí aj murovaná garáž, o celkovej ploche 23m2, ktorá sa nachádza neďaleko domu cca 50m.

Pre termín obhliadky nás neváhajte kontaktovať.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0

Na mape: Rodinný dom na predaj Žakarovce

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.