Dom na Kysuciach ako stvorený na pokojný život - Zákopčie

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
100 m
2
Plocha pozemku:  
1861 m
2
okres Čadca
Zákopčie
pred 56 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 44 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Dom na predaj v jednej z osád prislúchajúcej k obci Zákopčie na Kysuciach. Je tu pokoj, krásne výhľady, iba pár susedov a zároveň kompletné zázemie na celoročné bývanie.

Na pozemku s celkovou rozlohou 1861m2 sa nachádza rodinný dom, vedľajšia veľkorysá hospodárska budova, ihrisko, ovocný sad a záhrada.

V suteréne domu je technické zázemie a zaujímavá vínna pivnica. Na prízemí je kuchyňa s jedálenskou časťou, spálňa, obývačka, kúpelňa s wc a ešte jedna menšia izbička. Táto časť domu je okamžite pohodlne obývateľná. Na ďalšom podlaží je začatá rekonštrukcia, ktorá by po dokončení vytvorila ďalšiu samostatnú bytovú jednotku. Dom aj vedľajšia budova sú napojené na elektriku, pitná voda je k dispozícii z vlastného vrtu (hlboký 29 m), kúrenie je riešené krbom s prieduchmi.

Pozemok je mierne svahovitý, záhrada je trávnatá a sú tu ovocné stromy. Špecialitou je vybudované ihrisko a drevenicová hospodárska budova s veľkým potenciálom. Celé miesto je vzdušné s peknými výhľadmi. Prístup je približne 6km od centra obce po spevnenej a asfaltovej ceste, ktorá je celoročne udržiavaná.

Ideálne miesto ak chcete bývať pokojne, trochu bokom od ostatných ľudí a zároveň so všetkým štandardným pohodlím a komfortom.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Septik / žumpa
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V

Na mape: Dom na Kysuciach ako stvorený na pokojný život - Zákopčie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.