PREDAJ: Veľkometrážny rodinný dom s projektom jeho rekonštrukcie na penzión, 260 m2, Závadka

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
260 m
2
Plocha pozemku:  
2025 m
2
okres Brezno
Závadka nad Hronom
pred 11 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 27 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

MURÁNSKA PLANINA, HOREHRONIE, NÍZKE TATRY... A PRÍLEŽITOSŤ PRE PODNIKANIE V CESTOVNOM RUCHU.

PONÚKAME VÁM RODINNÝ DOM S PROJEKTOM JEHO REKONŠTRUKCIE NA RODINNÝ PENZIÓN.

DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj veľkometrážny rodinný dom s apartmánom v rekonštrukcii, situovaným vo dvore veľkého pozemku s výhľadmi na Nízke Tatry, Muránsku Planinu a Horehronie.

PREDMET PONUKY

Dvojgeneračný rodinný dom s príslušenstvom postavený na juhovýchodne orientovanom, slnečnom, rovinatom pozemku s výmerou 2025 m2.

Dom je čiastočne podpivničený, postavený z porobetónových tvárnic (1961), so sedlovou strechou (krytina eternit), pripojením na el. sieť, plyn, verejný vodovod a kanalizáciu. Vykurovanie domu (ústredné kúrenie) a ohrev teplej vody sú zabezpečené plynom s možnosťou pripojenia apartmánového domu umiestneného vo dvore (menšia, pôvodne hospodárska budova z porobetónvých tvárnic, so sedlovou strechou pokrytou pozinkovaným plechom).

DISPOZÍCIA

Suterén (37 m2): kotolňa s plynovým kotlom s ohrevom vody, skladový priestor s prípravou na kotolňu pre vykurovanie pevným palivom (komín).

1 NP (111 m2): vstupná chodba so schodiskom a podschodiskovým (skladovým priestorom), chodba, 3 izby, 2 samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom (dve sprchy) a umývadlom, kuchyňa s menšou špajzou.

2 NP (111 m2): chodba so schodiskom a vstupom na povalu, balkón, chodba, 3 izby, 2 samostatné WC, kúpeľňa so sprchovým kútom (dve sprchy) a umývadlom, kuchyňa.

Apartmánový dom vo dvore: skladová plocha na prízemí (74 m2), dvojizbový apartmán s dvomi kúpeľňami v rekonštrukcii na poschodí (74 m2)

Exteriér: drevený altánok.

LOKALITA

Závadka nad Hronom je obec s kompletnou občianskou vybavenosťou (OcÚ, Kultúrny dom s reštauráciou, kostol, tržnica, ZŠ s MŠ, ambulancia pre deti a dospelých, stomatológ, zdravotná pohotovostná služba, lekáreň, potraviny, pizzeria, kvetinárstvo, plaváreň, sauna, hotel a i.). Závadka nad Hronom je vstupnou bránou do národných parkov Muránska planina a Nízke Tatry (turistické chodníky, cyklotrasy, rybník a i.), s dobrou dostupnosťou do centier cestovného ruchu v regióne (SKI Telgárt, Polomka Bučník, Šumiac, Čierny Balog, Mýto pod Ďumbierom, Bystrá, Tále a i.).

Obec je vzdialená od okresného mesta Brezno 22 km (autom, autobusom, vlakom), od krajského mesta Banská Bystrica 64 km, od Zvolena 85 km, od Revúcej 41 km, od Rimavskej Soboty 80 km, od Popradu 56 km, od Spišskej Novej Vsi 72 km, od Bratislavy 276 km.

ODPORUČENIE MAKLÉRA

Veľkometrážny dom s príslušenstvom, rozľahlý, slnečný pozemok na okraji obce s výhľadmi na údolie Hrona, Nízke Tatry a Muránsku Planinu, dobrá dostupnosť, nedostatok ubytovacích kapacít a služieb v tejto turisticky atraktívnej lokalite medzi dvomi národnými parkmi (turistické a cykloturistické trasy, rybník, lyžiarske strediská a i.) prináša potenciál pre vybudovanie zaujímavého podhorského penziónu a podnikanie v cestovnom ruchu.

Dispozícia domu, čiastočná rekonštrukcia a príprava pre rozšírenie jeho využitia (rozvody vody, kanalizácie, vykurovania do podkrovia, príprava komína na ďalší zdroj vykurovania) uľahčí realizáciu zámeru, pričom stále zostáva priestor na jeho úpravu a dotvorenie priestoru.

Dostatočne veľký pozemok s objektom "apartmánového domu" poskytuje priestor pre vybudovanie parkoviska, bazénu, miest pre oddychové aktivity (sauna, wellness, ihrisko, altánky a i.), aj zákutí s okrasno - úžitkovým charakterom, či malej, kontaktnej zoo.

CENA

189 900 Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o.

V prípade záujmu zabezpečíme pomoc pri financovaní kúpy nehnuteľnosti.

PROJEKT PRESTAVBY RODINNÉHO DOMU NA PENZIÓN JE V CENE.

DOHODA NA CENE MOŽNÁ.

Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov.

Hľadáme nových kolegov a ponúkame najvýhodnejšie podmienky! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: dobrereality.sk/kariera

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Tehlový / murovaný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Kanalizácia
Plyn:
áno
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
3
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Elektrický prúd:
220V
Terén:
Rovina
Altánok:
áno
Vnútorný kozub:
áno

Na mape: PREDAJ: Veľkometrážny rodinný dom s projektom jeho rekonštrukcie na penzión, 260 m2, Závadka

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.