Kontaktné údaje

ROMANTICKÉ CHALUPY,s.r.o.

Nejedlého 67

84102 Bratislava

Meno:
  Ing. Eva Fridrichová
Telefón:
421 908 265 785
Mobil:
0918 789 218
E-mail:
ID ponuky:
289020602726

NOVÁ CENA ! - Gazdovský dvor v príjemnom prostredí polosamoty

125 000
Plocha:  
320 m
2
Plocha pozemku:  
24145 m
2
okres Krupina
Zemiansky Vrbovok
pred 9 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 14 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Exkluzívne - bývalé gazdovstvo na polosamote pri obci Zemiansky Vrbovok tvoria 3 stavby – hlavný dom, letná kuchynka a menší dom. Vedie k nemu asfaltová a sčasti spevnená poľná cesta.

Z celkovej výmery 24145 m2 zastavaná plocha tvorí 2527 m2. Všetky stavby majú súpisné číslo. Dvor prešiel čiastočnými úpravami – čistenie, vyrovnanie terénu, kamenný múr od cesty.

Hlavný dom je postavený z kameňa asi pred 100 rokmi. Okrem sanácie časti strechy nad hospodárskou časťou je dom v pôvodnom stave a je nutná kompletná rekonštrukcia. Ku garáži je zemou privedená nová elektrina z menšieho domu.

Dom tvorí gánok, chodba, bývalá údiareň a 3 miestnosti, z ktorých jedna má samostatný vchod. Súčasťou domu sú 2 komory, maštaľ so samostatnými vchodmi a garáž.

Menší dom je postavený z kameňa pravdepodobne v 50 – tych rokoch. Má privedenú novú elektrinu, vodu z obecného vodovodu. Pozostáva zo vstupnej chodby oproti ktorej je miestnosť – bývalá kúpeľňa a 2 izby po jej stranách. Tento dom prešiel čiastočnou rekonštrukciou – nová elektrina odizolovanie, zosilnenie základov, strhnutie omietok, sanácia strechy.

Letná kuchynka je postavená v 60 – tych rokoch z tehál. Pozostáva z 1 miestnosti a komory. K nej je pristavaná ešte jedna miestnosť so samostatným vchodom. Má zavedenú novú elektrinu z menšieho domu a natiahnuté nové stierky.

Na nehnuteľnosti stále prebiehajú rekonštrukčné práce – naplánovaná je prístavba terasy k menšiemu domu, výmena krytina a časti krovov na kuchynke a menšom dome, úprava dvoru ( vypracovaný projekt - fotky v galerií) , čo podľa rozsahu dokončených prác ovplyvní konečnú predajnú cenu.

Na pozemku je aj pôvodná kopaná studňa s úžitkovou vodou, montážna jama a samostatná kamenná pivnička. Zvyšné pozemky nadväzujú na dvor. Na pozemku sú pôvodné ovocné stromy prevažne orechy.

Nehnuteľnosť po dokončení rekonštrukcie vhodná na trvalé bývanie s hospodárením, vybudovanie ranča prípadne aj na podnikanie v agroturizme.

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po čiastočnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
Iný
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
áno
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Elektrický prúd:
220V

Na mape: NOVÁ CENA ! - Gazdovský dvor v príjemnom prostredí polosamoty

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.