Túžite po rodinnej usadlosti s možnosťou podnikania?

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
257 m
2
Plocha pozemku:  
8663 m
2
okres Zlaté Moravce
Zlaté Moravce
pred 18 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 20 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Túžite po rodinnom dome na krásnom tichom mieste s možnosťou podnikania? Možno viacerí uvažujete o takom bývaní, kde budete mať väčší kľud, kde budete môcť pestovať vo vlastnej biozáhrade ovocie a zeleninu, prípadne kde budete môcť chovať domáce zvieratá. Miesto, kde budete mať priestor pre vlastné biohospodárstvo spoločne s rodinou alebo blízkymi priateľmi vytvárajúc tak uzatvorenú komunitu ľudí. Ak snívate o niečom podobnom, neprehliadnite túto ponuku. Jednou z ďalších príležitostí sú tu výrobné haly, hospodárske budovy a možnosť kúpenia ďalších pozemkov na výstavbu rodinných domov.

Ponúkame na predaj veľmi pekne vybudovanú, udržiavanú rodinnú usadlosť s celkovou rozlohou 8663 m2 v rozprávkovom prostredí. Usadlosť sa nachádza v jedinečnej lokalite v bezprostrednej blízkosti zaujímavej turistiky - zámok Topoľčianky, národný žrebčín Topoľčianky, Zubria zvernica, arborétum Mlyňany. Keď vstúpite do záhrady, okolitá zeleň, ticho a nekonečné súkromie je oázou a balzámom na Vašu dušu. Celé územie je vytvorené v harmónii s prírodou, je tu veľké množstvo okrasných, ako aj ovocných bio stromov, rozsiahle zelené plochy a krásne kvety. Za osobitnú zmienku stojí dizajn, ktorý Vás doslova vtiahne do vidieckej atmosféry.

Päťizbový štýlový rodinný dom (Obytná plocha 257 m2) s miestnosťami na prízemí: obývacia miestnosť, spálňa, kuchyňa, jedáleň, kúpeľňa, predsieň, priestranná chodba, technická miestnosť. Na poschodí: 3x spálňa, kúpeľňa so saunou a toaleta. K tomuto rodinnému domu patrí aj zastrešená terasa vhodná pre spoločenské akcie s možnosťou grilovania s krásnym murovaným krbom. Garáž a dom obklopuje veľkorysú terasu s krbom, bazénom a jazierkom s rybníkom. Odsadenie domu ďalej od ulice, ako aj vlastná príjazdová cesta, zabezpečujú vysokú mieru súkromia a pokoja. Celistvosť pozemku dopĺňa ovocný sad a vlastná artézska studňa. Počas vegetačného obdobia poskytuje ovocný širokú škálu tunajších ovocných plodín. Areál je upravený ,udržiavaný a kompletne oplotený.

Podnikateľská budova - Výrobný hala - Hospodárska budova - Sklad - kancelárske priestory:

Druhou dominantnou budovou je Výrobná hala (zastavaná plocha 530 m2) s priľahlými skladovými a hospodárskymi budovami s celkovou zastavanou plochou 280 m2.

Je ťažké slovami popísať pocit, ktorý človek cíti pri návšteve tejto usadlosti, preto určite odporúčame osobnú obhliadku tejto očarujúcej nehnuteľnosti, ktorá môže ideálne slúžiť ako viacgeneračné rodinné bývanie a tiež na podnikateľské účely podľa predstáv budúcich majiteľov.

V CENE NEHNUTEĽNOSTI:

▸Advokát vyhotovenie: Zmluva o Budúcej kúpnej zmluve, Kúpna zmluva o prevode vlastníctva nehnuteľnosti, Návrh na vklad vlastníckeho práva k nehnuteľnosti

▸Úhrada kolkov za návrh na začatie konania o povolení vkladu práva k nehnuteľnosti v lehote 30 dní

▸Úhrada poplatkov za úradné overenie podpisov na kúpnych zmluvách

▸Doručenie podkladov na kataster po úhrade celej kúpnej ceny na účet predávajúceho

▸Asistencia pri odovzdaní nehnuteľnosti, prehlásení energií a služieb

▸Ďalšiu potrebnú asistenciu podľa dohody

Pri záujme o obhliadku volajte prosím na tel.č. +421 905 401 188

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet kúpeľní:
2
Počet WC:
2
Počet balkónov / loggií:
1
Okná:
Plastové
Terén:
Rovina
Terasa:
áno
Vnútorný kozub:
áno
Internet:
áno
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.