TUreality ponúka na predaj rodinný dom s pozemkom 1200m2, 15 min. od Zvolena

Inzerát už nie je aktuálny
Plocha:  
1200 m
2
okres Zvolen
Zvolen
pred 15 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 27 dňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

TUreality ponúka na predaj starší rodinný dom v pôvodnom stave, ktorý je postavený na slnečnom pozemku o rozlohe 1200 m2, ktorý ma po rekonštrukcii veľký potenciál. nachádzajúci sa v obci Dobra Niva. V prednej časti pozemku boli v minulosti dotiahnuté inžinierske siete plyn, aktuálne je odpojený. Veľkou výhodou obce je blízkosť ku mestu Zvolen cca 15min. a aj skvelé dopravné spojenie. K tomuto jednopodlažnému domu so zastavanou plochou 820 m2 tiež prislúcha hospodárska budova, garáž a veľká záhrada. Pôvodná stavba bola postavená v roku 1940. Vykurovanie v dome je na tuhé palivo.

Dispozícia domu: * vstupná hala * kuchyňa * 4 nepriechodné izby * kúpeľňa s vaňou a WC * technická miestnosť * letná kuchyňa Inžinierske siete : obecná pitná voda, momentálne nie je kanalizácia, elektrina.

Konštrukcia domu je tehlová a kamenná. Dom je v osobnom vlastníctve. Energetický certifikát nebol priložený. Pokiaľ Vás ponuka oslovila, neváhajte ma kontaktovať na tel. čísle +421 413 217 800, prípadne na email: berlecky@tureality.sk Pri kúpe nehnuteľnosti prostredníctvom TUreality zabezpečíme: * bezplatný právny servis šitý na mieru konkrétneho klienta * vypracovanie všetkých potrebných zmlúv právnikmi našej spoločnosti * sprievod kvalifikovaného makléra celým procesom predaja nehnuteľnosti (sme s Vami od obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti).

Vek stavby:
neuvedené
Typ objektu:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Pôvodný
Počet nadzemných podlaží:
neuvedené
Vyhotovenie domu:
neuvedené
Podpivničený:
nie
Verejný vodovod:
nie
Odpad:
Nie je
Plyn:
nie
Parkovanie:
neuvedené
Počet balkónov / loggií:
0
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.