Prenájom garážových státí - Jantárová ul. ( MČ Jarovce )

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Samostatne stojaca

Celková plocha:  
12 m
2
Bratislava
Jarovce
pred 70 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 68 tyždňami
Aktualizované:  
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Realitná spoločnosť XEMAR ( jozef.vetter@xemar.sk alebo 0905 720 114 ), ponúkame na prenájom garážové parkovacie státia v MČ Petržalka - Jarovce ( BA V. ) – ul. Jantárová. Garážové státia s rozlohou 12,5 m2 sa nachádzajú v novostavbe, na ( -1. podlaží ) tehlového bytového domu kolaudovaného v roku 2021.

Jedná sa o miesta nachádzajúce sa priamo pred vstupom do schodiskového priestoru.

Vstup do garážového priestoru je zabezpečený elektrickou vyklápacou bránou na diaľkové ovládanie. Osvetlenie zabezpečuje senzorové pohybové svetlo.

Cena prenájmu: 80€,- /mesiac

Pri podpise zmluvy je potrebné uhradiť: 1x mesačný nájom ( 80€,- ), 1x vratný depozit ( 80€,- ), 1x provízia pre RK ( 80€,- )

Voľné ihneď.

V cene prenájmu je zahrnutá provízia pre realitnú kanceláriu, v rámci ktorej pre Vás zabezpečíme: profesionálny právny a realitný servis - vyhotovenie zmlúv a všetkých ostatných potrebných náležitostí, katastrálny servis, odovzdanie nehnuteľnosti novému nájomníkovi.

Premýšľate nad predajom/prenájmom svojej nehnuteľnosti? Neváhajte ma kontaktovať na telefónnom čísle 0905 720 114, alebo prostredníctvom e-mailu jozef.vetter@xemar.sk, každý pracovný deň, víkend alebo sviatok do 22:00 hodiny. Viac nehnuteľností môžete nájsť na našej webovej stránke.

Vek stavby:
neuvedené
Forma vlastníctva:
Osobné
Stav nehnuteľnosti:
Nový
Konštrukcia:
neuvedené
Uzamykanie:
neuvedené
Elektrický prúd:
neuvedené
Voda:
neuvedené
Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.