Lukratívny areál kancelárskych-predajných priestorov a skladov na hlavnom ťahu Trenčín - Prie

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
1551 m
2
okres Bánovce nad Bebravou
Bánovce nad Bebravou
Trenčianska cesta (časť Stred)
pred 51 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 44 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Našu ponuku na predaj – časť komerčné budovy, sme obohatili o lukratívny areál kancelárskych priestorov a skladov v Bánovciach nad Bebravou, na hlavnom ťahu Trenčín - Prievidza.

Poloha: areál so skladovými / výrobným a kancelárskymi priestormi, s vysporiadaným rozsiahlym pozemkom sa nachádza v Bánovciach nad Bebravou na ulici Trenčianska cesta. Má jedinečnú polohu na dobre viditeľnom mieste, pri frekventovanom hlavnom ťahu TN – Prievidza. Z miesta je veľmi dobrá dostupnosť k autobusovej a vlakovej stanici, ako aj samotnému mestu. V jeho blízkosti sa nachádza sídlisko Dubnička, firmy Hella a Gabor, obchodné centrum Kaufland a má veľmi dobrý prístup k obchvatu mesta. Je situovaný na vysporiadanom a ohradenom pozemku o veľkosti 1551 m2, s vlastným vstupom cez veľkú, posuvnú bránu priamo z hlavnej cesty. Areál má vlastné parkovacie plochy ( kapacita až 16 parkovacích miest ) pri vstupe na pozemok určené pre návštevy resp. zákazníkov. Veľkosť pozemku poskytuje možnosť ďalšieho rozširovania budovy a riešenia jej prístavby.

Opis: budova je rozdelená na samostatnú administratívnu/predajnú časť pri parkovisku a časť skladov v zadnej časti pozemku. Časť administratívy je dvojpodlažná, časť skladov je prízemná so sedlovou strechou. Kancelárska časť resp. jej prízemie so vstupom priamo z dvora pozostáva z dvoch veľkých kancelárskych / predajných priestorov ( jeden vybavený kuchynským kútom ), dvoch toaliet, skladu pod schodiskom, šatní vybavených sprchami pre pracovníkov v skladoch, prepojených priamo so skladovacou halou. Na poschodí sú k dispozícii tri samostatné kancelárie ( jedna kancelária s kuchynkou ), rozľahlá otvorená hala a toaleta. Skladovacia / výrobná časť je tvorená halou rozdelenou na dva priestory o celkovom rozmere až 25x11m. Svetlá výška skladu je 3,4 m, čo umožňuje stohovanie materiálu. Budova je murovaná, časť kancelárií zateplená ( vrátane stropu ), napojená na vodovod, el. energiu ( dostatočne dimenzovanou pre výrobu s trafostanicou pri vstupe do areálu). Odpad je zvedený do vlastnej žumpy. Vykurovanie je zabezpečené elektrickými vykurovacími telesami.

Vstup do budovy je riešený cez dva osobné vstupy, rolovaciu bránu do skladu o rozmere 3,5x3m - čo umožňuje pohyb vysokozdvižným vozíkom medzi parkoviskom a skladom. Pred budovou je dostatočný priestor na manipuláciu s materiálom a pohyb nákladných áut.

Budova má plastové okná ( sklad hliníkové ), betónové podlahy, v administratívnej časti prekryté keramickou dlažbou, na poschodí plávajúcimi podlahami. Budova prešla rekonštrukciou, počas ktorej bola vymenená strešná krytina, bola zateplená administratívna časť, vymenené podlahy, zrekonštruované sociálne zariadenia, sprchy, osadené klimatizácie, zrenovované elektrické vykurovanie.

K dispozícii je rozvod internetu a kamerový systém.

Dispozícia administratívy: dva veľké kancelárske priestory ( jeden vybavený kuchynským kútom ), dve toalety, sklad pod schodiskom, šatňa vybavená sprchami.

Poschodie: tri samostatné kancelárie ( jedna s kuchynkou ), rozľahlá otvorená hala a toaleta.

Hala: dva priestory o celkovom rozmere 25x11m

Vybavenie: vstup cez posuvnú bránu, parkovisko ( 16 park. miest ), dvor pre manipuláciu s materiálom, sklad, el. energia, vodovod, rozvod internetu, kamerový systém, klimatizácie

Rekonštrukcia: vymenená strešná krytina, zateplenie, vymenené podlahy, zrekonštruované sociálne zariadenia, sprchy, osadené klimatizácie, zrenovované elektrické vykurovanie...

Budova: železobetónové podlahy, murovaná – YTONG, priečky YTONG + sadrokartón, zateplenie, plast. okná.

Strecha: sedlová, plech

Podlahy: betón + dlažba prízemie, plávajúce podlahy poschodie, sklad - betón

Okná: plastové, sklad – hliníkové

Kúrenie: lokálne elektrické

Teplá voda: el. bojler

Brána do skladu: 3,5 x 3 m, rolovacia

Internet: áno

Kamerový systém: áno

Prípojky: el. energia, vodovod

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
neuvedené

Na mape: Lukratívny areál kancelárskych-predajných priestorov a skladov na hlavnom ťahu Trenčín - Prie

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.