Prevádzakový priestor na bar, kaviareň, či bistro na prenájom

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Prevádzky

Úžitková plocha:  
153 m
2
okres Bardejov
Bardejov
Dlhý rad
pred 5 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 16 dňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Mgr. Marián Feďo z realitnej kancelárie BeMi Vám ponúka na prenájom prevádzku v blízkosti centra v Bardejove. Veľmi dobré možnosti parkovania, ktoré je možné vidieť na fotografiách. Prevádzka sa nachádza v budove, ktorá je hneď pri hlavnej ceste. Miesto prevádzky vyhovuje rýchlej dostupnosti do mesta pešo, či autom. Prevádzka dlhodobo slúžila ako kaviareň, cukráreň a taktiež aj ako menšia reštaurácia, či bistro. Prevádzka vyhovuje hygienickým požiadavkám na menšie stravovacie zariadenie alebo aj cukráreň s kaviarňou. Ku prevádzke patrí aj zimná terasa, ktorá je a bola veľmi využívaná taktiež v letných mesiacoch.

Priestory dýchajú atmosférou vlastného súkromia v historickej časti mesta, keďže jej umiestnenie je pod mestskými hradbami. Ku prevádzke patria aj ďalšie miestnosti, ktoré boli a môžu byť využívané ako sklad, kuchyňa, odkladacie priestory, priestory na suroviny a pod. Možné vidieť pri osobnej prehliadke prevádzky.

Cena 12 €/m2/mesiac bez DPH vrátane energii. Ulica: Dlhý Rad. Plocha: úžitková 153 m2. Stav objektu: kompletná rekonštrukcia. Lokalita: veľmi frekventovaná časť mesta Bardejov.

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii

Na mape: Prevádzakový priestor na bar, kaviareň, či bistro na prenájom

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.