ODSTÚPENIE PREVÁDZKY – Manikúra, Pedikúra a Kozmetika - EUROVEA

Inzerát už nie je aktuálny
Kategória:  
Obchodné priestory

Úžitková plocha:  
94 m
2
Bratislava
Staré Mesto
Pribinova
pred 45 tyždňami
Vložené na TRH.sk:  

pred 43 tyždňami
Aktualizované:  
  • Zobraziť na mape
  • Pridať k zaujímavým
  • Vytlačiť

Popis nehnuteľnosti

Cityrealitybratislava ponúka Exkluzívne na odstúpenie 2 samostatné prevádzky (1) MANIKÚRA a PEDIKÚRA a (2) KOZMETIKA v OC Eurovea, ktoré môžete prevádzkovať ihneď bez ďalších investícii. Majiteľka postupuje celý koncept, ktorý zahŕňa prenájom priestoru s kompletným vybavením, personálom, hygienickými certifikátmi, dodávateľmi, stabilnou klientelou ako i s overeným personálom. Prevádzky sú vkusne, kvalitne a moderne zariadené podľa noriem na ich prevádzku a ich komfortné užívanie.

Prevádzka (1) MANIKÚRA A PEDIKÚRA

ÚP 94m2.

Ide o krásny presvetlený priestor denným svetlom s výhľadom na fontány a Dunaj. Predáva sa kompletne zariadená. Pri vstupe vľavo je pult na prijímanie klientov s kompletným vybavením (kasa, počítač, ...). Za pultom je zázemie pre personál, t.j. zariadená kuchynka so stolom a spotrebičmi, ďalej za pultom je WC. Pri vchode vpravo je posedenie pre klientov, skriňa na odloženie vecí. Opticky prepojený je aj hlavný priestor kde sa nachádzajú 3 stoly na manikúru, vpravo kreslá na pedikúru a kútik s umývadlom na čistenie a dezinfekciu používaných materiálov.

Prevádzka (2) KOZMETIKA

ÚP 80m2.

Priestor je blízko prevádzky Manikúry s pedikúrou. Predáva sa kompletne zariadený. Pri vstupe vľavo a vpravo je kútik na posedenie pre klientov. Ďalej vľavo je priestranný pult na prijímanie klientov s kompletným zariadením. Na chodbe vpravo sú 2 miestnosti, každá s umývadlom a so sprchovým kútom. Chodbou rovno prejdete do ďalšej miestnosti s umývadlom. Chodbou ďalej vpravo vojdete do technickej miestnosti, kompletne zariadenej kuchynky so stolom a spotrebičmi a samostatného WC. Všetky miestnosti sú kompletne zariadené pre účely kozmetiky podľa schválených noriem.

Obe prevádzky sa nachádzajú v blízkosti kinosál, čo pri otvorení novej časti Eurovei 25.5.2023, bude jedna z najvýhodnejších dispozícií, t.j. stred obchodného centra.

VÝHODY:

Odstúpením oboch prevádzok získate

- 3 ročnú dohodu so zníženým nájomným.

- Komplet zariadenú prevádzku so zaškoleným personálom.

- Prístup k celej kontaktnej databáze, instagram so 6500 followermi, fb stránku a kompletne vybudovanú web stránku v Angličtine, Nemčine a Slovenčine.

- Prístup k objednávkovému systému.

- V prípade záujmu odstúpime aj celú firmu, s.r.o..

- Exkluzivita vašeho podnikania v OC.

- Zvýhodnené poistenie

- Kompletné vybavenie prevádzok kvalitnými materiálmi a spotrebičmi

- Spotrebiče napríklad: sterilizátor, ultrazvuková čistička, chladnička, kávovar, práčka, sušička, brúsky, čistič vzduchu, klimatizácie a iné.

- Napojenie na internet SWAN

29 900 € je stále sa rozvíjajúci projekt s narastajúcimi obchodnými príležitosťami. Nachádza sa vo výbornej lokalite, v Bratislave pri brehu Dunaja. S neustálym prísunom turistov (najmä z lodnej dopravy, medzinárodných firiem a ubytovaných) budete mať o prísun dobrej klientely postarané.

V prípade záujmu o cenu, ďalšie fotografie, alebo ak máte ďalšie otázky k odstúpeniu, prosím kontaktujte ma na tel. 0948 333 123. Celý koncept odpredania je na osobnej dohode. S pozdravom, Hagarová.

Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom spoločnosti Cityrealitybratislava.

 

Vek stavby:
neuvedené
Stav nehnuteľnosti:
Po kompletnej rekonštrukcii
Strážna služba:
áno
Klimatizácia:
áno
Výťah:
áno
Počet WC:
1
Internet:
áno

Na mape: ODSTÚPENIE PREVÁDZKY – Manikúra, Pedikúra a Kozmetika - EUROVEA

Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies.